2777
2789
عنوان

کسی هست...یکی بفهمه چی میگم.ارومم کنه ذهنم داره منفجرمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 29 پست

حالا که دیگه کاری از دستت برنمیاد

قیمت طلا چک نکن 

با داغون کردن خودت و دعوا با شوهرت طلاهات برنمیگردن که فقط روزگار رو بخودت تلخ میکنی 

کاری که شده فک کن دزد زده همشو برده

به رحمت خدا بی اندازه امیدوارم

دقیقااا منم مثله شمام طلاهامو فروختم همش شوهرم میگفت بفروش اگه نفروشی ارزون میشه اینقدز گفت گفت تا فروختم الان اگه مونده بود ۲ برابر شده بود قیمتش خیلی سوختم ولی دیگه کاریه ک شده با گفتنش هم عصاب خودم بهم میریزه هم شوهرم..‌ ول کن با این چیزا افسردگی نگیر زندگی ادامه دارررد

خدایا خودمو و نی نی مو سپردم دست خودت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرمن این حرف رو زد بردم فرختم قبل عید که بعد عید بالا نمیره الان مثل سگ پشیمونم الان چه طوری بخرمشون.قول داده بود تویکسال همشون روبرام بخره زارت 👍👍👍

دعام کنیدمامان شم 😚😚😚
چیو میفهمی؟؟؟یک هفته دیگه عروسیته؟؟؟طلا هاتو فروختی یعنی؟

نخیر مگه میشه بفروشم؟؟ 

لابد از نزدیکانم دیدم اینکارو 

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

عزیزم حالا که فروختی تموم شده رفته خدا رو شکر سودم کردی .. الان هر چقدر حرص بخوری نه طلاهات برمیگرده نه سود بیشتری خواهی کرد .. میدونم حق داری دلت میسوزه اما اینم یه قسمتی از شانست بوده .. نمیتونستی که آینده رو پیش بینی کنی . هیچ کس فکرشو نمیکرد اینجوری بشه . خیلی ها مثل شما تا دیدن گرون شده فروختن ، ریسک بود دیگه .. شاید ارزون میشد مثل چند دفعه ی قبل . حالا هم شوهرتو مقصر نکنی یه وقت .. از همین پولت استفاده کن و یه خونه ی خوشگل بخر 

من اصلا غصه اینو نمیخورم ک دیگ نمیتونم بخرم به طلا گرفتن فک نمیکنم فقط میگم کاش صبر میکردم.۸ماهه دسم بود طلا ازاولشم به همین نیت گرفتم ک گرون بشه بعدبفروشم واسع خونم

از حق نگریم سود کردم اگر پولمو بانک میزاشتم ۸ماه هرگز ۴تومن سود نمیکردم نهایتش ۸۰۰ تومن...بقول بابام مگ الان میخواستی خونه بخری ک فروختی طلاهات رو دستت سنگینی میکرد خب درشون میاوردی

هیچ کس بیشتر از روزیش نمیتونه بخوره .منم دوماه پیش فروختم شاید طلاهاتونو الان میفروختین نتیجه دلخواهو نمیگرفتی .و ضرر یا خدایی نکرده اتفاقی میفتاد که پولت توی اون را خرج میشد

لطفا بگید چطور بهش فک نکنم.من تو ی شهر غریبم و تنهام...کاش میشد یجایی برم و دوروبرم شلوغ شه بلکه بهش فک نکنم.ک فعلا تا محرم جایی نمیتونم برم.خیلی تو مخه...خدا لعنتش کنه ترامپ عوضی رو