2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقت کرید شما به جاریاتون فحش میدید،اونام از اونور به شما فحش میدن؟شما جزء فامیل حسابش نمیکنید اونم همینطوره ها😂

پ.ن:فان😑

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
اخه خودشو برا شوهرم موش میکنه هی خودمونی نشون میده میخاد از از شوهرم هم بتیغه کلا زن و شوهر تیغ زن ه ...

وااااااای عین من. خانواده شوهرم مقصر انقد گروش کردن. همش خونمون تلپ بود دوماه پیش زایمان کرد بخیه هاشو نشده بود هنوز اومد خونم دو روز موند من محترمانه گفتم من استراحت مطلقم مراعات منو کن رفته دروغ وجفن بافته همه باهام قهر شدن.خدامیدونه ک چقد دلمو شکوند. 

وااااا برا شما خونه نخریدن بعد شما همینطور میری خونش و میای؟؟؟؟ من که اگه جای تو بودم تا عمر داشتم محلشون نمیذاشتم، تو خیلی خوبی عزیزم. با جاریت رابطه خوبی داری؟ شاید مادرشوهرت اونو خیلی بیشتر دوست داره که براش اینطوری میکنن وگرنه پسر با پسر که فرق نداره

وااااا برا شما خونه نخریدن بعد شما همینطور میری خونش و میای؟؟؟؟ من که اگه جای تو بودم تا عمر داشتم م ...

نه جاریمو سگ محل نکردم با مادش و پدرشوهر هم سر سنگینی اما چه کنم نمی تونم با هاشون کات کنم اخه شوهرمو چی کار کنم

جاری و برادر شوهرمو اصلا محل نمیدم اما مادرشوهر مو نمی تونم شوهرم روش حساسه البته مریضه شوهرم نمی خاد ناراحت بشه البته خدایی خیلی اعتراض کرد اما اونا توجه نکردن اونا الان منو میبینند که وضعم خوبه 

وااااا برا شما خونه نخریدن بعد شما همینطور میری خونش و میای؟؟؟؟ من که اگه جای تو بودم تا عمر داشتم م ...

نه جاریمو سگ محل نکردم با مادش و پدرشوهر هم سر سنگینی اما چه کنم نمی تونم با هاشون کات کنم اخه شوهرمو چی کار کنم