2777
2789
عنوان

بهترین اتفاق زندگیتون تا بحال چی بوده یا درآینده چی میتونه باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4361 بازدید | 91 پست
فعلا ک هر اتفاق خوبی افتاده بعدا زهر شده....تا ببینیمدر اینده چ شود

نه اینجوری فکر کنی و منتظر یه چیز بد باشی بعد از اتفاقای خوب حتما رخ میده...

بیخیال شو. منم تا چندسال پیش عین تو بودم .خیلی رو فکرم کار کردم الان متعادلتر شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب... دو تاست.

اولی رو که نمیتونم بگم و خدا خودش میدونه 

دومی که میخوام شما هم برام دعا کنین اینه که پروسه مهاجرت م کامل و سریع پیش بره و ویزا فرانسه مو بگیرم دستم... خدا میدونه چقد به اون روز فکر کردم💙

به امید برآورده شدن همه ی آرزو ها💙🍃

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

انشالله که یه مرد خوب همونجوری که دلت بخواد سر راهت قرار بگیره خب ازین زینب خانومم کمک بگیر دیگه

انشاله عزیزم 

کاش زینب باهام خوب شه دیشب خیلی گریه کردم ... خیلی دوسش دارم 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   

تا الان بهترین اتفاق زندگیم همسرمه و بعد این فک کنم وقتیه ک بفهمم باردارم😄😄

خدا جونم هرموقع خودت صلاح دونستی ی نی نی سالم و صالح و عاقل و خوشگل و همراه با رزق و روزی فراوان ب من و همسرم عطا کن💞👪،ای مهربانترین مهربانا و ای بخشنده ترین بخشنده ها😍، فقط کافیه خودت اراده کنی، دل من و همسرمو شاد کن، دوست دارم خدا جونم😙❤❤ 
حتما اونم الان داره همینو با خودش میگه حالا تو پیشقدم شو...

چشم ایشاله درست میشه 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   
چرا میترسی؟ بنظر من قبلش خوب بشین فکراتو بکن  انشالله که هیچوقت پشیمون نشی

چون هیچ کسی رو نمیشه شناخت دو ماه باهاش بیرون رفتم خرید گردش سینما ولی هنوزم میگم نکنه آدم خوبی نیس با اینکه بنده خدا خیلی مهربون و خانواده داره واقعا دنیای بدی شده 😑

تا الان بهترین اتفاق زندگیم همسرمه و بعد این فک کنم وقتیه ک بفهمم باردارم😄😄

آخی

بارداری خیلی حس عجیب و در عین حال خوبیه هرچند سخته ولی شیرینه

انشالله بزودی خبر بارداریتو بدی به نی نی سایت

چون هیچ کسی رو نمیشه شناخت دو ماه باهاش بیرون رفتم خرید گردش سینما ولی هنوزم میگم نکنه آدم خوبی نیس ...

بله حق داری گرچه دوماه وقت خیلی کمیه

اما یادت باشه که بیرون رفتن و دوران نامزدی کاملا با زندگی تو یه خونه فرق داره و اصلا قابل مقایسه نیست...

اینارو نمیگم که بترسی ها ولی اگه واقعا میخوای یه مردو بشناسی باید ببینی تو شرایط مختلف زندگی برخوردا و رفتاراش چطوره مثلا در اجتماع دوستاش یا خانوادش، وقتی بی پوله، وقتی خسته اس، وقتی عصبانیه، وقتی به خواسته اش نرسیده یا وقتی خوشحال و راضیه

امیدوارم انتخابت درست باشه