سلام .دوستان من یه دختر دوسال و نیمه دارم سعی کردم چند بار از پوشک بگیرمش. اما همکاری نکرد. به خاطر جلب توجه از روی حسادت برادرش که ۶ ماهشه هی دستشو میکرد تو پوشکش. به مرور زخم شد و قرمز و تاولهای ریز. بردمش دکتر گفت هم سوخته هم قارچه. به هیچ عنوان پوشکش نکن دیگه. الان یه هفتست داروهاشو زدم خوب شده سوختگیش . تند تند خودم میبرمش دستشویی. خودش جز یکی دوبار قبلش نگفته که دستشویی داره. تو روز مشکلی نداره خودم میبرم اما شبها سرجاش ادرار میکنه. بیدارش میخوام بکنم شروع میکنه جیغ و داد. یه راهکار بهم بدید که هم زود از پوشک بگیرمش. هم شبا ادرار نکنه. ممنون
اره شبا از اول ادرار میکنه. پوشکش خیس بود. حالا چیکار کنم به نظرتون.
والا نمیدونم ،دخترم شبا کلا جیش نمیکرد ولی از پوشک سخت گرفتشمش کلا.مثلا دخترم یک ماه یکذره هم پی پی نکرد بعد یک ماه پوشک بستم پی پیشو کرد تو اون.بردمش دکتر گفت پوشکشو ببند داروهم داد گفت یهو بچه رو از پوشک باز نکنین
کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
تو روز که خودش نمیگه ولی چه پی پی چه جیش داشته باشه ببرم دستشویی انجام میده . خودشم زیاد دیگه تمایل ...
پس بیشتر از نصف راهو اومدین😆شبا رو تشکش نایلون بکش بعد روشم ملافه .اگه جیش کرد تشکش کثیف نشه بعد دستت میاد که طول شب چقد جیش میکنه یا چه زمانی.دختر من الان شبا بیدارم میکنه میگه جیش دارم دختر شماهم یواش یواش جیششو میگه
کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته