2777
2789
عنوان

تولد دختر عموی شوهرم

1099 بازدید | 68 پست

اواخر خرداد تولد زن عموی شوهرم بود یه مهمونی خیلی لاکچری و پر زرق و برق گرفته بود که همه ی فامیل و همه ی دوستا و خلاصه نزدیک ۱۰۰-۱۵۰ نفر مهمون دعوت کرده بود ما هم رفتیم و کادو هم یه ربع سکه بردیم براشون.

یعنی فکر نمیکنم کادومون باعث آبرو ریزیشون شده باشه.

بعد امشب تولد دخترش بوده ما و مادر شوهر پدر شوهرمو دعوت نکرده بودن.بازم یه تولد آنچنانی گرفته بودن که همه بودن به غیر از ما.

خیلی ناراحت شدم ازین موضوع.

یعنی آدم همه رو دعوت میکنه ولی عمو و پسرعموشو دعوت نمیکنه؟نمیشه که یادشون بره.

اصلا به ما خبر ندادن تولدو ولی کلی عکس تو اینستا گذاشته بودن.

از سر شب همینجور دارم حرص میخورم.😤😤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتر کادوتون موند تو جیبتون

ی نفر ۱۴۰۰ساله که منتظره ۳۱۳نفره 😔😔      آقاجان کجایی                                                                                                                               میشه واسه حاجتم صلوات بفرستین😔😔                                     این جمعه و جمعه های دیگر حرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی       ‌‌‌‌‌‌                       

خدایی من واسه پسرام تولد میگیرم دلم نمیاد کسیو دعوت کنم . میگم شاید دستشون خالی باشه بهشون فشار بیاد واسه کادو دادن 😐

اونوقت شما تولد زن عموی شوهرتون میرین 😕

(    )

حرص خوردن نداره دعوت نکرده دیگ .برات مهم نباشه 

بعدشم هدیه هرچی باشه حتا یه شاخه گل خالی باعث ابرو ریزی نمیشه کسی دندون اسب پیشکشی و نمیشمره مگه اینکه خیلی بیشعور باشه

آخه منظورم اینه که کادوی بدی هم ندادیم که بگن سرشکستگیمون بود دعوتشون نکردیم.

حالا ما هیچی 

آدم عموشو دعوت نمیکنه؟

اون یکی عمو و زن عمو 

۲ تا پسر عموهاشبا زن و بچه دعوت بودن 

ما اضافه بودیم؟