2777
2789

من از دیشب کرم رو مصرف کردم برای اینکه رحمم واسه عکس رنگی آماده بشه و عفونت های احتمالیم رفع بشه

از دیشب هیچی ازم خارج نشد تا اینکه الان خود کرم با همون غلظت و رنگ و بو ازم خارج شد؟

طبیعیه؟

میتونه نشونه این باشه که عفونت ندارم؟

🌼الهی و ربی من لی غیرک🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دیشب زدی الان ازت خارج شده؟!!!امکان نداره چون همون دیشب جذب میشه!

اوهوم

اصلا خارج میشه؟

یافقط عفونت رو خارج میکنه؟

واسه من که خارج شد همونجوری

🌼الهی و ربی من لی غیرک🌼
اخه فقط خودش اومد هیچ چیزی که نشونه عفونت باشه خارج نشده ازم

عزیزم عفونتم داشته باشی که با خارج شدن کرم مشخص نمی شه فقط بآ هفت روز استفاده عفونت یا خارش خوب میشه البته من نمی دونم قبل از عکس رنگی چند روز باید استفاده بشه

عزیزم عفونتم داشته باشی که با خارج شدن کرم مشخص نمی شه فقط بآ هفت روز استفاده عفونت یا خارش خوب میشه ...

همون ۷ روزه گلم

ممنون از راهنماییت

🌼الهی و ربی من لی غیرک🌼

من خیلی خارش دارم این پماد چطوره؟؟؟😥😥

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
من خیلی خارش دارم این پماد چطوره؟؟؟😥😥

میگن عفونت رو رفع میکنه

من تازه دو شبه استفاده کردم

تازه من اصلا نمیدونم عفونت دارم یا نه😅 علائمشم ندارم

شپا حتما از ژل بهداشتی استفاده کن واسه خارش

🌼الهی و ربی من لی غیرک🌼