2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونت فقط شیشه‌شیر و پستونک و شیردوش و خلاصه هر چی که مربوط به غذاخوری است داره. البته فکر کنم پیجر هم داشته باشه.

ولی چیکو از لباس و مایع لباسشویی و شیشه و پستونک داره تا کالسکه و صندلی ماشین و هر چیز مربوط به سیسمونی. فرق می‌کنن

اونت فقط شیشه‌شیر و پستونگ و شیردوش و خلاصه هر چی که مربوط به غذاخوری است داره. البته فکر کنم پیجر ه ...

خوب شیشه شیر و پستونکش کدوم برند بهتره؟

خدایا شکرت 
ای جانم منم ۷ مهر داده منم طبیعی. انشالله بسلامتی زایمان کنی

ان شاالله عزیزم 😍😍تو هم بسلامتی کوچولوتو بغل بگیری 😘

خوب شیشه شیر و پستونکش کدوم برند بهتره؟

من برای بچه شیشه اونت و تامی‌تیپی استفاده کردم از هر دو خیلی راضی‌ام. فقط چند وقت پیش می‌خواستم سرشیشه شماره بالاتر برای شیشه تامی‌تیپی بخرم که دیدم نیست و کمیاب شده تصمیم گرفتم یه شیشه دیگه بخرم...خواستم شیشه‌شیر چیکو بخرم اما پشیمون شدم چون بچه‌ام خیلی سخت به چیزهای جدید عادت می‌کنه ترسیدم که نگیره و همون اونت خریدم. ولی می‌گن چیکو خوبه.

در مورد پستونک هم من چند تا مارک امتحان کردم به نظرم فرم پستونک‌های اونت از همه بهتره. حالا شاید بقیه از مارک‌های دیگه هم راضی باشند 

من برای بچه شیشه اونت و تامی‌تیپی استفاده کردم از هر دو خیلی راضی‌ام. فقط چند وقت پیش می‌خواستم سرشی ...

راستی لوازم بهداشتی چی بخرم ب نظرتون؟و چ مارک هایی

خدایا شکرت