roya1363 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 2471 عنوان چرا اخه چرا 135 بازدید | 11 پست مامانم 56سالشه ما4تابچه اییم 1پسرو3دختر هممون متاهلیم جز اجی وسطیم ک مجرده ازهمون اول ک بچه بودیم مامانم عاشق داداشم بود وقتی بابابام حرفش میشد قهرمیرفت مارونمیبرد داداشمو میبرد بهترین غذا بهترین چیزا مال داداشم بود انصافا پسرخوبیه اما نه اینکه مارو نبینه مگ ماادم نیستیم مگ مادل نداریم حتی یبارجلو دامادمون زدتوگوش من اما مادختراهمیشه بش احترام گذاشتیم ازگل کمتربش نگفتم پیام میدم بش میگم سلام مامان خوبی بزور جواب سلامم میده بارهاگفته ایکاش فقط داداشتونو داشتم بابام فوت شده انقدردلم میشکنه منو اجیم ک متاهل دلمون خونه گدایی میکنیم محبت ازش ولی این انگارک نه انگار دلم شکسته همش ناراحته خواهرمجردمم چه حرفایی ک بش نمیزنه حداقل ما خونمون جداست ولی اون بیچاره چی همش توخونس خونه ماهم نمیادوبره مامانم واسه مادختراافسردع میگیره خودش اماباخواهراش فقط بگو وبخنذش ارزومه خپاهرمم مثه ماعروسی کنه بره وگرنه دقش میده بااین رفتاراش بچه هاحالا انقدرغصه دارم انقدرگ حوصله شوهروبچمم نداره ازبس غصه خپاهرمودارم چکارکنم بنظرتون مامانمم ادمی نیس ک نصیحتش کنی اصلا وابذا تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 1397/05/07 | 22:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roya1363 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 2471 ارزومه مریض میشم برم خونه مادرم یا برم سر بزنم انقدر اخم میکنه ک پشیمون. میشم. حالم ک بدمیشه حتی ی پیام نمیده. بچم مریض بشه اصلا تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی
roya1363 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 2471 پدر ندارم دلم محبتش میخاد این یخ یخه هفته ایی یبار میرم. اونم. ی ساعت وقتی مریض. میشه مثه. پروانه. دورشم. تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی
roya1363 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 2471 چی بی انصاف🙁🙁 تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی
roya1363 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 2471 خواهرتو ببر پیش خودت بخداانقدربش میگیم بیاخونه هامون باهم بریم بیرون اونم نمیاد همش توخونس تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی
roya1363 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 2471 به نظرم یه دفعه صداتو بلند کن بگو یباراعتراض کردم باورت نمیشه جلو دامادمون زد توگوشم جلو پسرم دئماه نرفتم خونش انگارک نه انگار اصلا ادم عجیبیه تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی
roya1363 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 2471 یه روز محتاجتون میشه ببین حالا مادرم خداگفته احترامش. بزارید اما ی عروس داریم اون داره تلافی میکنه. مامانم ازش حساب میبره همش من میگم ایناکار خداست من احترامش کردمو سکوت کردم اما خدا داره جبران میکنه مادرمه بنمینمیخام اما خب خدا. بی جواب نمیزاره تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی