2777
2789

از من عکسی نی دراز کشیدم منتظر نامزدم بیاد بپرش بش😞

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام انرژی مثبتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت  میدم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

آهنگ گذاشتم دراز کشیدم تو تاپیکا میچرخم

اگر بدانيد مردم هزار بار بيشتر به يك سردرد معمولى خوداهميت مى دهند تا به خبر مرگ من و شما،ديگر نگران نخواهيد شد کهدرباره شما،چه فكرى مى كنند...!
فحش میدم به شهرداری هرچی طرح داشتم رد کرده و میگه اسلامی نیست

الهی ایشالا حل میشه عزیزم غصه نخور😙

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام انرژی مثبتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت  میدم

به به چ خوب😍😍😍

دارم تخمه میخورم به این فکر میکنیم چرا یکی درمیون تاپیک گله از گرونی و تاپیک خرید طلا داریم   & ...

تخمه دوس😊😊😊بیخیال گرونی تخمتو بشکون و لذت ببر

الهی ایشالا حل میشه عزیزم غصه نخور😙

حل نمیشه 

فقط کار منو چندبرابر کردند

فکر کن با مشتری طرحو بستی و تایید کرده، فرستادم شهرداری میگه اسلامی نیست !

اگر نفرت شما می توانست به الکتریسیته تبدیل شود تمام جهان را روشن می ساخت. نیکلا تسلا

هیچی اینجا دارم میچرخم .منتظرم شوهرم از حموم بیاد شام بخوریم..گشنمه😣

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
تو نی نی سایتم دیگه 😐یه ساعته  میخوام پاشم برم نمازموبخونم .

پاشو عزیزم نماز مهم تره🌷🌷🌷