من هفته ۳۴ ام شنیدم لین هفته ۳۵ تا ۳۷ یه آزمایش نمونه برداری از واژن و مقعد به اسم انگار اس جی بی هستش... کسی این آزمایشو داده؟ چجوریه آزمایشش؟ اجباریه واقعا؟؟😣😣😣
من خیییلی معذبم بدم میاد ازین آزمایشا چیکار کنم...😣😣😣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا چرا؟نمونه برداری کنن که چی بشه چی مشخص بشه نمیفهمم این و؟😕😕
GBS چیست و چرا خانم باردار برای آن آزمایش می دهد؟ GBS نوعی باکتری است که در واژن و رکتوم زندگی می کند. خیلی از خانم ها ناقل این باکتری هستند اما علامتی ندارند. در طول زایمان این باکتری می تواند به فرزند منتقل شود. بیشتر کودکانی که این باکتری را از مادر خود دریافت می کنند مشکلی ندارند. اما تعداد کمی بیمار می شوند. این بیماری سبب مشکلات جدی در سلامت می شود و حتی می تواند منجر به مرگ نوزاد گردد. GBS معمولا با آزمایش های چکاپ معمول که در هفته 35 و 37 بارداری انجام می شود، مشخص می گردد. برای این آزمایش، از اسفنج استفاده می شود تا نمونه هایی از واژن و رکتوم برداشته شود. چه می شود اگر نتایج آزمایش GBS مثبت باشد؟ اگر نتیجه آزمایش GBS مثبت باشد در طول زایمان می توان از آنتی بیوتیک استفاده کرد تا از آلوده شدن فرزند جلوگیری شود.