2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مرغو تازه رو تکه هاشو تو اب پیاز و نمک و ابلیمو یکم فلفل سیاه میخوابونم یکساعت بعدش  تو روعن با حرارت ملایم سرخ میکنم بعد زیرشو خیلی کم میکنم درشو میزارم تا تو روغن یکساعتی بپزه هیچی نباید توش اب بریزی.. بعد درشو برمیدارم زعفرون دم کرده نصف استکان روش میریزم درشو میبندم بعد ده دقیقه سرو میکنم با زرشک پلو

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

مرغ رو تو پیاز و آبلیمو و زعفرون و نمک بخوابون بذار تو یخچال بمونه، بعد اگه خواستی تو آرد سوخاری یا طعم دهنده مرغ غلط بده بعدم با روغن نسبتا زیاد و حرارت کم سرخ کن

من امتحان کردم خییلی خوش مزه شده

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

من روشم اینه 

زعفران رو میسابم.نمک رو میریزم رو مرغ ها و بعد زعفران سابیده شده رومیریزم روش و قشنگ ماشاژ میدم تا همه جاش رنگ بگیره.بعد مرغارو تو روغن سرخ میکنم .بعد پیاز نگینی شده رو تفت میدم ادویه اضافه میکنم و یک قاشق رب بعد مرغارو اضافه میکنم ب پیازها. دو لیوان اب اضافه میکنم و یه هل هم میندازم و همینطور چند حبه سیر.یک ساعت زمان میدم تا بپزه.

خدایا خودت مامانمو خوب کن امیدمو ناامید نکن🙏

عزيزم مرغ رو اول نمك بزن بزار تو آبكش يه چند ساعتي تو يخچال يه آبي ازش درمياد بوي بدش گرفته ميشه 

بعد با كره وروغن وپياز خرد شده سرخ كن رنگش كه داشت عوض ميشد فلفل سياه يكم زردچوبه وچند حبه سير اضافه كن يكم ديگه تف بده بعد يه مقدار زعفرون به همراه يه استكان آب بريز تو ماهيتابه هويج هم يدونه بنداز درشو ببند بزار به دل خودش بپزه

اگه خواستي ميتوني يه قاشق رب هم سرخ كني

محتاج دعام🙏

به مرغ نمک و ادویه بزن. بعد بزار تو ماهیتابه با شعله کم. خودش آب میندازه و در آخر تو روغن خودش سرخ میشه.بعد آبغوره یا آ ب نارنج بریز روش بعد بهش زعفرون بزن و بزار به خوردش بره. میتونی پیاز داغ هم بزنی.

اگه هم میخوای ربی درست کنی. بعد سرخ کردن پیاز داغ درست کن و رب رو توش تفت بده و یکمی آبغوره یا آب نارنج اضافه کن. بعد از کنار قابلمه بریز سس رو و یکم روش بریز. بعد ی پیاز کوچیک رو خام ریز کن روشون بریز و رو در قابلمه دم کنی بزار و بزار خوب جا بیفته. 

من همیشه این مدلی درست میکنم و عالی میشه

پیازو خرد کن مرغ بزار توش نصف استکان زعفرون دم کرده بریز بعدشم نمک با زردچوبه کم و فلفل هم اضافه کن . بزار رو گاز دو لیوان آب بریز و بزار بپزه وقتی پخت از تو آب بردار بزار تو ماهیتابه بزار سرخ بشه یادت باشه زیرش کم باشه تا نسوزه . بعد آبشم از از صافی رد کن و بزار تو یه قابلمه یه قاشق رب بریز قاطی کن و بزار غلیظ بشه . عزیزم این مرغ خیلی خوشمزست😢

🍉🎄🎃
من مرغو تازه رو تکه هاشو تو اب پیاز و نمک و ابلیمو یکم فلفل سیاه میخوابونم یکساعت بعدش  تو روعن ...


فكر كنم خيلي خوب بشه😋😋😋فقط من هميشه ميترسم آبليمو تلخ بشه

ليموتازه ميزني؟ياآبليمو ؟

محتاج دعام🙏
فكر كنم خيلي خوب بشه😋😋😋فقط من هميشه ميترسم آبليمو تلخ بشه ليموتازه ميزني؟

اره لیمو تازه میزنم ولی ابلیمو هم زدم تلخ نشد.مرغش خیلی نرم میشه 😊

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز