به مرغ نمک و ادویه بزن. بعد بزار تو ماهیتابه با شعله کم. خودش آب میندازه و در آخر تو روغن خودش سرخ میشه.بعد آبغوره یا آ ب نارنج بریز روش بعد بهش زعفرون بزن و بزار به خوردش بره. میتونی پیاز داغ هم بزنی.
اگه هم میخوای ربی درست کنی. بعد سرخ کردن پیاز داغ درست کن و رب رو توش تفت بده و یکمی آبغوره یا آب نارنج اضافه کن. بعد از کنار قابلمه بریز سس رو و یکم روش بریز. بعد ی پیاز کوچیک رو خام ریز کن روشون بریز و رو در قابلمه دم کنی بزار و بزار خوب جا بیفته.
من همیشه این مدلی درست میکنم و عالی میشه