2777
2789

میخوام سه شیره ( شیره انگور و خرما و توت سفید )به غذای پسر 9 ماهه ام اضافه کنم کسی تجربه داره ایراد نداره به اندازه یک قاشق مربا خوری به فرنی اضافه کنم؟فقط یک بار در روز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر شار از آهن و من چون قطره آهن نمیدم میخوام یه جایگزین قوی داشته باشه شما تو غذاش میریختید؟

من از هفت ماهگی بجای شکر خرما میندازم تو فرنیش 

بعدم شیره انگور و توتم اضافه کردم 

فقط حواست باشه چیزای اهن دار نباید با لبنیات قاطی شن 

جذبشون پایین میاد 

ولی تا دو سالگی بچه قطره اهن رو حتما باید بگیره هر چقدم رعایت کنی تو غذاش باز جایگزین قطره نمیشه

نه نده خیلی گرمه بچه جوش میزنه تازه یه شیره نه سه شیره😐

سه شیره خیلی مقویه فعلا ندادم ببینم جوش میزنه یا نه اما گرمی واسه بدن بهتر از سردیه عسل هم که نمیشه داد چیکار کنم؟

سه شیره خیلی مقویه فعلا ندادم ببینم جوش میزنه یا نه اما گرمی واسه بدن بهتر از سردیه عسل هم که نمیشه ...

گرمی خوبه ولی الان که هوا گرمه واسه بچه کوچیک خوب نیست بذار ۱ سالش بشه بعد بده 

عشقم پسرم😘😘😘
من از هفت ماهگی بجای شکر خرما میندازم تو فرنیش  بعدم شیره انگور و توتم اضافه کردم  فقط ح ...

من فقط میخوام تو فرنیش اضافه کنم ... قطره رو کبدشون رسوب میکنه دکتر گفت آب انگور جایگزین کن اما میخوام شیره هم بدم بهش