2777
2789
عنوان

ای کاش زمان به عقب برمیگشت ....چراقسمتم بایداینجوری بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 67 پست
هیچ دوست هم جنس خودم ندارم فقط یکی هستش گاهی میبینمش خیلی تنهام پدرمم انچنان به نیازهای عاطفی توجه ن ...

عزیزم از من نرنجیا ولی واقعا میگم گلم کمبوداتو خودت جبران کن نذار بخاطر کمبودات دیگران بذارنت یه گوشه هر موقع دلشون کشید یه دستی به سر و روی احساست بکشن گلم یکم مطالعه کن چند سالته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضاوت نمیکنم ولی نمیدونم چرا اینقد چسبیدی به همچین ادمی که هدفش کاملا مشخصه.ولش کن بره بابا همچین ادمی باهات که ازدواج نمیکنه هیچ داغونتم میکنه.اشتباهم از خودته که تا میاد میبخشیش خطتو عوض کن که وسوسه نشی پی اماشو جواب بدی همچین مردی مرد زندگی نیست. زندگی که چه عرض کنم مرد دوستی هم نیست

نیازمند معجزه
عزیزم از من نرنجیا ولی واقعا میگم گلم کمبوداتو خودت جبران کن نذار بخاطر کمبودات دیگران بذارنت یه گوش ...

23سالمه اون اقا24.بخدا من خودم همیشه ازاین رابطه هافراری بودم الان جوری شده که همش توذهنم حسرت دختری که بعدمن باهاش یاحسرت زنش میخورم.

سعی میکنم ولی مریض شدم حوصله هیچی ندارم

میدونم سخته تودختری وپر از احساس اما واقعا ناراحت شدم اما فقطو فقط خودت میتونی کمک خودت بکنی محکم باش وبرای زندگیت تلاش کن دنبال مقصر نگرد زندگی ارزش جنگیدن داره

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

عزیزم بدبختا اونا شما حسرت ادمو بدبختو میخوای بخوری بشین بخور.توبه گرگ مرگ

ولی اگردرست بشه خدایی ادم میسوزه چرااون موقع که سالم میشه نبایدسرراه من قرارمیگرفت

توراه زندگیت رو درست انتخاب کن وادامه بده تازه 23سالته ان شاا...خدابزودی یه ادم درست سرراهت قرار بده باهاش ادامه زندگیتو بری و خوش باشی

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

ولی اگردرست بشه خدایی ادم میسوزه چرااون موقع که سالم میشه نبایدسرراه من قرارمیگرفت

اینها همه تجربه اس برای ایندت 

توراه زندگیت رو درست انتخاب کن وادامه بده تازه 23سالته ان شاا...خدابزودی یه ادم درست سرراهت قرار بده ...

بیشترازاین میسوزم که اون موقع که من دوسشداشتم انقدهرزه بودولی بعداپاک شدن وخوب بودنش واسه یکی دیگس

بیشترازاین میسوزم که اون موقع که من دوسشداشتم انقدهرزه بودولی بعداپاک شدن وخوب بودنش واسه یکی دیگس

مطمئن باش یروز میخندی به این تفکرت ...وقتی یه شوهر خوبو آرامشگر کنارت قرار گرفت میشینی به این روزات میخندی که این ادم کی بود اصلا که من فکرکنم الان خوبه یا بد

مطمئن باش یروز میخندی به این تفکرت ...وقتی یه شوهر خوبو آرامشگر کنارت قرار گرفت میشینی به این روزات ...

دعاکن یه ادم درست قسمتم بشه والان ازاین فکرلعنتی خلاص شم مرسی راهنماییم کردی خداخیرت بده

23سالمه اون اقا24.بخدا من خودم همیشه ازاین رابطه هافراری بودم الان جوری شده که همش توذهنم حسرت دختری ...

عزیزم اول راهی پاشو اراده کن زندگیتو عوض کن تا بشینی هی بگی بابام به من توجه نکرد این من و میبرد بیرون خالام جدا شده واااای من میمیرم هیچی درست نمیشه.گلم باید به خودت بیای ببخشید اینو میگم اگه دوس داری تن پاکت الوده هوس این اقا شه و بعدم بندازتت دور به همین روند ادامه بده ولی اگه برا خودت جسمت روخت ایندت ابروت ارزش قایلی دور این ادم معلو الحال رو خط بکش خودت برو دنبال ارزوهات درس بخون ورزش کن برو دنبال کار با پولش برو بگرد برو رستوران و .... تا یکم حال روانت خوب بشه اگرم ئسترسی داری برنامه های دکتر هلاکویی و گوش کن نجاتت میدن از این حال