2777
2789
عنوان

ای کاش زمان به عقب برمیگشت ....چراقسمتم بایداینجوری بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 67 پست

واقعا همه مردا صیغه میکنن چشون آخه چی میخوان منم به شوهرم شک دارم 🤔🤔🤔🤔

اگر به واسطه خونم حقی بر گردن دیگران داشته باشم، به خدای کعبه قسم، از مردان بی‌غیرت و زنان بی‌حیانمیگذرم...!"شهید امیرحاج امینی"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فكر ميكني اين ادم پاك ميشه؟

فكر ميكني اين ادم كسيو خوشبخت ميكنه ؟

عزيزم اين اتفاق براي شما قسمت نبوده كه الان ميگي حرا قسمت من اينه ! خدا هزار بار بهت نشون داد اين ادم اشتباهيه ! ولي شما نديدي هنوزم انگار نديدي!!! 

اگه ميخواي شوهر خوب كني ادم خوب جلو پات در بياد لطفا اين ادمو سريع فراموش كن و سعي كن برا خودت شغل پيدا كني و سعي كن جايگاه اجتماعيتو بالا ببري تا ادم هايي با جايگاه بالاتري بيان سمتت و همينطور وقتي شاغل شي و مستقل بشي ديگه خودت برا خودت خرج ميكني و فقط بخاطر اينكه يه پسر خرجت ميكنه بهش وابسته نميشي 

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

نمیدونم خودت بودی که قبلت این تاپیکو زدی یا نه.

ولی قبلا مطرح شده. دوستان هم ، همه گفتن کاااات.

ولی اون خانم میگفت نه، وضعشون خوبه. موقعیت بهتر گیرم نمیاد.

اگر خودت بودی ، نمیدونم چرا هی میای مطرح میکنی.

اگر هم کسی دیگه هستی، کات کن. بدردت نمیخوره.

اگه با این ادم ادامه بدی مطمئن باش یروز همینجا تاپیک میزنی که کاش زمان به عقب برمیگشت همون موقع که دنبال شریک جنسی بود ازش جدامیشدم کاش قدرهمون پدری که شاید بهم محبت نمیکنه رو میدونستم واقع ابرات ناراحت شدم

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

واقعا همه مردا صیغه میکنن چشون آخه چی میخوان منم به شوهرم شک دارم 🤔🤔🤔🤔

اره اکثر پسرا دوران مجردی اینکارو میکنن 

ممکنه شوهر شما اینجور نبوده  باشه

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻

فقط به خاطر پول و رستوران و بیرون گردی باش موندی؟؟

عملا داره بازیت میده وقتی یه بار میگه کات باید تمومش کنی شوهرت که نیست هر دفعه ببخشیش

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
خیلی سخته داغون شدم همش افتادم توخونه

چندسالته؟درس میخونی؟خودتو مشغول کن با دوستای دخترت بیرون برین استخر و...اگه میتونی برو سرکار اعتماد بنفستو ببر بالا پاک بمون نزار ازت سوءاستفاده بشه تا به موقع خداهم همسرخ وبی سرراهت بزاره

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

اره اکثر پسرا دوران مجردی اینکارو میکنن  ممکنه شوهر شما اینجور نبوده  باشه

نه من الانشو میگم نمیدونم خیلی باهاش دعوا میکنم 

اگر به واسطه خونم حقی بر گردن دیگران داشته باشم، به خدای کعبه قسم، از مردان بی‌غیرت و زنان بی‌حیانمیگذرم...!"شهید امیرحاج امینی"