2777
2789
عنوان

ای کاش زمان به عقب برمیگشت ....چراقسمتم بایداینجوری بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 67 پست
بیشترازاین میسوزم که اون موقع که من دوسشداشتم انقدهرزه بودولی بعداپاک شدن وخوب بودنش واسه یکی دیگس

عزیزم شما اینده بینی؟؟؟؟ از کجا میدونی این ادم خوب میشه ؟؟؟؟چرا نمیگی خدارو شکر که از زندگیم رفت بیرون؟؟؟ به نظر من خدا دوستت داشته گلم که میخواد تو زندگیت نباشه مگر اینکه خودت خودتو دوس نداشته باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول راهی پاشو اراده کن زندگیتو عوض کن تا بشینی هی بگی بابام به من توجه نکرد این من و میبرد بیر ...

اخه اگرخوب بشه خیلی میسوزم خوشبحال دختری که بعدمن باهاش اشنامیشه خوشبحال زنش

رابطه توبا خدا قوی کن بهت ارامش میده با خودت تکرار کن من با اعتماد بنفسم با خودت تکرار کن من لیاقت بهترینهارو دارم وبا فضل خدای مهربان بهش میرسم

بنویس اینارو بارها وبارها خدارو لمس کن

مطمئن باش محاله خدا کمکت نکنه 

حرف اخر حیف از تو بخای لحظه ای به این اقا فکرک نی وبهت بگم تمام لحظات 23سالگیتو نفس بکش تو بهترین سنی بخند برقص شا دباش بابات وبغل کن ببوس مامانتو بغل کن ببوس اینروزا از دست میره خیلی زود لذت جوونیتو ببر نزار هی چیز وهیچکس تو اوج جوونی حالت وبگیره

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

[QUOTE=65332855] عزیزم شما اینده بینی؟؟؟؟ از کجا میدونی این ادم خوب میشه ؟؟؟؟چرا نمیگی خدارو شکر که از زندگیم رفت بیر ...

مرسی کمکم کردی ممنون ازراهنماییت دعااکن ازاین فکرخلاص بشم ویه ادم درست سرراهم قراربگیره

خیلی سخته.میتونم بپرسم چرامخالفت کردن؟

برادرش خواستگار خاله ام بود وقتی خاله ام جواب رد دادو ازدواج کرد رفت باشوهرش دعوا کرد   پسر عمو مامانم بود بخاطر خاله ام نذاشتن ب هم برسیم  

[QUOTE=65332855] عزیزم شما اینده بینی؟؟؟؟ از کجا میدونی این ادم خوب میشه ؟؟؟؟چرا نمیگی خدارو شکر که ...

خواهش میکنم عزیزم من واست دعا میکنم گلم اما با دعا کردن من تا زمانی که خودت نخوای اتفاق مثبتی تو زندگیت نمی افته.بعدم دوستانه میگم عزیزم خیلی تو فکر شوهر و اینا نباش شما سعی کن مراحل رشد و کمال و به درستی طی کنی کیس خوب خودش خود به خود با حرکت رو به رشد شما پیداش میشه.یکم به وح خودت برس کتاب بخون کلیپ های هلاکویی رو ببین خودتو بشناس اعتماد بنفستو ببر بالا.با کمبوداتم کنار بیا هیچکس نمیتونه واست حلشون کنه بلکه دیگران در جهت رسیدن به مقاصدشون ازش سواستفاده میکنن.