بعدم عزیزم خودتو چقد کم میبینی که حسرت دختری که بعد تو میاد تو زندگی یه همچین ادم معلوم الحالی رو می ...
نمیدونم چرااینجوریم ایشون نه تحصیلات بالایی داره بددهن هستش به خانوادش فحش میده اززمین وزمان طلبکاره.ولی من چون پدرم هیچ وقت به نیازهای عاطفیم توجه نداشت ماروبیرون نمیبرداینکه الان یجوریم هرجاییی میرم یاداون میفتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم چرااینجوریم ایشون نه تحصیلات بالایی داره بددهن هستش به خانوادش فحش میده اززمین وزمان طلبکاره ...
اون فقط تورو بخاطر رابطه میخاد مطمئن باش اگه تا حالا موفق میشد ولت میکرد الانم چون امید داره با دست گذاشتن روی احساسات تو باهاش موافقت کنی بی خیالت نشده وهی شل کن سفت کن درمیاره
همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم
دختری که بعد ت وبیاد توزندگی این اقا اتفاقا خیلی هم بدبخته از کجا معلوم این اقا بعد ازدواج باز زن صی ...
هیچ دوست هم جنس خودم ندارم فقط یکی هستش گاهی میبینمش خیلی تنهام پدرمم انچنان به نیازهای عاطفی توجه نداره اصلاماروبیرون وتفریح نمیبره ولی این اقاخیلی منومیبرد
نمیدونم چرااینجوریم ایشون نه تحصیلات بالایی داره بددهن هستش به خانوادش فحش میده اززمین وزمان طلبکاره ...
گلم پدرت که از خونت بوده واست کم گذاشته از غریبه انتظار نباش کم لطفی پدرتو جبران کنه این بی محبتی پدرتم تا همیشه باهات چون پدر و مادر یه کارایی و واسه بچه ها میتونن بکنن که اگه نکنن تا ابد این خس باهات میمونه مگر اینکه تلاش کنی و با مطالعه و روان درمانی واسه خودت حلشون کنی. بعدم عزیزم یکم رو خودت کار کن یکم خودتو بشناس عزیزم شما این همه ویژگی بد از این اقا نام بردی چون میبردت بیرون و خرج میکرده که دلیل نمیشه واسه حسرت و ادامه خوب عزیزم شما برو سرکار درامدتو خرج تفریخت کن انقد برو رستوران انقد واسه خودت هر کاری ارزوشو داری بکن که کسی از راه نرسه واسه نداشته هات به بازی بگیرتت.عزیزم شما یه دختری حیف احساسات پاکت هست که خودتو بازیچه دست یه اشغال کنی بابا یارو اومده گفت کات کنیم گفتی باشه اومده گفته شروع کنیم گفتی باشه شما از خودت قدرت تصمیم گیری نداری؟عروسک دیگران نباش عزیزم