2777
2789
عنوان

حناي بيرنگ

281 بازدید | 7 پست

شنيدم حناي بي رنگ رو با پودر قهوه قاطي كني بزني به موها رنگ مو قرمز نميشه و قهوه اي ميشه كسي تا حالا امتحان كرده؟ 

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما این کارو نکن.بعدش دیگه موهات رنگ نمیگیره باید کلی دردسر بکشی تا بتونی رنگ موهاتو عوض کنی.حنا هم ...

نه اصلا خشک نمیکنه.من واسه موهای خشک و داغونم میذاشتم.😐😐😐 با تخم مرغ هم قاطی کن عالی میشه. بازم هرجور صلاح خودته

اگه دنبال یه رنگ بی ضرر هستی از رنگ موی گارنیر استفاده کن که گیاهیه و خانومای باردار هم براشون ضرر ن ...

از عطاري بايد بگيرم رنگ مو گياهيه؟ يا گارنير خودش ماركه؟ اسمش خيلي آشناس

٩ ماه پيش موهامو دكلره كرده بودم الان يكم از رنگش مونده روش بزنم رنگ ميگيره؟ 

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop
از عطاري بايد بگيرم رنگ مو گياهيه؟ يا گارنير خودش ماركه؟ اسمش خيلي آشناس ٩ ماه پيش موهامو دكلره كرد ...

گارنیر خودش یه مارک هستش،رنگ مو و شامپو و اینجور چیزا داره. داروخانه ها و لوازم آرایشیا دارن

از عطاري بايد بگيرم رنگ مو گياهيه؟ يا گارنير خودش ماركه؟ اسمش خيلي آشناس ٩ ماه پيش موهامو دكلره كرد ...

گارنیر مارکه یه رنگ مو هست.اگه موهات دو رنگه ببر ارایشگاه برات بزاره.