2777
2789

بچه ها کی تجربشو داشته؟اصلا هنوز شکم تغییری نکرده توی هفته های اول؛بعد این قدر کمردرد طبیعی هست؟دقیقا انتهای ستون فقرات سمت چپ.

خواب رو هم از ادم میگیره!راهکار بدید لطفا

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!

منم همين بودم كم كم خوب ميشه،بايد بسازي،فقط سرما نده نه اينكه ببنديا،پيرهن نپوش كه سرما بدي يا جلو كولر مستقيم واينسا،من اون موقع هوا سرد بود ميرفتم زير پتو يكم بهتر ميشدم

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همين بودم كم كم خوب ميشه،بايد بسازي،فقط سرما نده نه اينكه ببنديا،پيرهن نپوش كه سرما بدي يا جلو ك ...

اخه توی هفته های اول خیلی عجیبه مامانیش

عزیزم من هفته ی ۶ هستم و کمرمم بعضی وقتا  خیلی درد میکنه دیروز دکتر رفته بودم گفت کمردرد و شکم ...

نفس جان خوابو ازم گرفته.دقیقا انتهای ستون فقرات سمت چپ

اخه توی هفته های اول خیلی عجیبه مامانیش

منم فكر ميكردم دارم سقط ميكنم ولي عاديه دردا،جاي من بودي چي؟از روزي كه باردار شدم شوهرم گوشيمو گرفت تا ٤ ماه،به مادرمم نگفتم باردارم تا ٤ ماه،بخاطر سقطم بود ميترسيدم،هيچ كس نبود حتي ازش بپرسم 

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️
منم تازه بی بی چک مثبت شده .انواع درد ها را دارم اینقدرهم شدیدن.همه میگن عادیه ولی نمیدونم چقدرش عاد ...

نگران نباش.استرس بدترش میکنه.من دنبال یه راهکارم ک فقط بتونم بخوابم همین😂

ساک بارداری رو دیدن همراه با کیسه زرده.جنین نامشخص بود.فقط یه لکه سفید ریز

خب خداروشکر، من گفتم خدای نکرده خارج از رحم نباشه، نگران نباش من هفته ی ۵و۶ کمرم شدید درد میکرد به دکترم گفتم قرص نوشت

رَبَّنــٰا وَلَا تُحَمِّلْــنَا مَا لَا طَـاقَةَ لَنَـا بِهِ✨🕋🤲🏻
منم فكر ميكردم دارم سقط ميكنم ولي عاديه دردا،جاي من بودي چي؟از روزي كه باردار شدم شوهرم گوشيمو گرفت ...

مرضیه جان الان هفته چندی؟انشاالله قدمش خیر باشه واست

خب خداروشکر، من گفتم خدای نکرده خارج از رحم نباشه، نگران نباش من هفته ی ۵و۶ کمرم شدید درد میکرد به د ...

خب پس یکم خیالم راحت شد نجمه جون