2777
2789

سلام ماماناي عزيز

من ٢٧ روزه زايمان كردم توي بارداريم نزديك ٢٥ كيلو اضافه داشتم كه خوشبختانه تو اين مدت همش از بين رفته فقط مشكلم اينه كه كم كم دارم از حد  واقعي خودمم ميام پايين

اشتهام خيلي خيلي كم شده و خيلي دارم لاغر ميشم

هم شير خودمو ميدم هم شير خشك

روحيم داغون ميشه وقتي ميبينم هي دارم لاغر ميشم

ميشه قرص اشتها آور بخورم؟؟؟؟يا چيزي سراغ دارين بخورم اشتهام باز شه و براي بچه هم مضرر نباشه؟؟

كم و بيش افسردگي بعد از زايمانم داشتم حالا هم خودمو تو آينه ميبينم كه هي دارم لاغر ميشم بدتراعصابم خرد ميشه😔😔😔

خوشبحالت من همینجوری دارم میرم بالا...بخدا بعضی وقتا تو روز ناهار وشام هم نمیخورم ولی شیرم کم میشه پسرم سیرنمیشه...خیلی هم کم میخورم ولی نمیدونم چرا وزنم میره بالا...درباره قرص اشتها هم نمیدونم چیزی😊😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 24 روزه زایمان کردم تقریبا هفت کیلو اضافه کرده بودم اما نمیدونم چرا وزنم برنگشته به قبل با اینکه بچه شیر میدم کاش یکی هم بگه من چی بخورم لاغر شم

همسرم دنیامه ❤❤دخترم فردامه❤❤
خوشبحالت من همینجوری دارم میرم بالا...بخدا بعضی وقتا تو روز ناهار وشام هم نمیخورم ولی شیرم کم میشه پ ...

خوش بحالت😩منم دوس داشتم لاغر نشم نه اينكه شكمم بمونه ها ولي الان صورتم هي داره لاغر ميشه

خوش بحالت😩منم دوس داشتم لاغر نشم نه اينكه شكمم بمونه ها ولي الان صورتم هي داره لاغر ميشه

نه من هنوز شکمم سرجاشه..شوهرم میگه بچه ما دوقلو بوده یکیش دنیا اومده اون یکی داخل شکمت مونده😂😂😂😂