2777
2789
عنوان

زن خوب زن بد

826 بازدید | 21 پست

بچه ها خیلی دلم گرفته جوری که دیشب به خدا گفتم کاش هیچوقت حامله نمیشدم.

من هروقت بخوام از خواسته ها و حساسیتهام چیزی رو به شوهرم بگم باید محکوم بشم به اینکه افکارم بچه گانس، حسادت زنانه دارم، کنترل رو رفتارم ندارم...

فقط مواقعی زن خوبم که بخوام ضمانت وامهاشو بکنم یا مواقعی که بخواد مخمو بزنه و یک سال دیگه مفت تو خونم زندگی کنه یا ناشینمو بفروشه و با پولش بره زمین بخره

تو فکر من همش اینه که این ادم راحت باشه و چون ننه باباش براش نکردن من پشتش باشم همه جوره ولی بخدا گاهی کم میارم از قدرنشناسی و پررو بودنش...

سه ساله مفت تو خونه من میشینه دوسالم مفت سوار ماشینم شد...همیشه هم سر خانواده ی بی فرهنگش باهام دعوا کرد و پشتمو خالی کرد. تو تمام یکسال گذشته همش سرکوفت زد که تو حامله نمیشی برو مشکلتو حل کن در صورتیکه مشکلی نداشتم تا اینکه خدا یه نی نی گداشت تو شکمم... حالا باز میگه کاش پسر باشه و هر لحظه آه میکشه که پسر باشه...

بخدا از طمع و زیاده خواهیاش خسته شدم. الان چهارماهه استراحت مطلقم. مدام درد و خونریزی دارم. همش تهوع و استفراغ. نمیتونم سرکار برمو درامد ندارم. همش منت میزاره که من باید کار کنمو زندگی رو من دارم میچرخونم و فکرم درگیره و... فعلاتازه میگه هزینه های بچه رو هم تو بده بعد برو از بیمه تکمیلی بگیررررر.... دیشبم آقا میگه اگه لنگ تو نبودم منم میرفتم تهران پیش بابام اینا( باباش پارسال رفت اونجا که پیش دختراش باشه و پسراشو اینجا تنها گذاشت. چون فقط با دختراش حال میکنه و اصلا به وضع پسرا توجهی نداره)

الان واقعا درمونده شدم اصلا نمیدونم چه مرگمه؟ الان من کجای این زندگی ام؟ همش میگم کاش حامله نبودمو تموم میکردم این زندگی رو ...

ای خدا قربوووون بزرگیت من نه از قیافه کم داشتم نه از شغل و درامد و خانواده...این چی بود اومد تو زندگی من؟  

کاش هیچوقت عاشق نمیشدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی عزیزم شاید خیلی حساس شدی به خاطر بارداریت

نمیفهمم

الان واقعا نمیفهمم دیگه من مشکل دارم یا اون؟ کلا دیگه نمیدونم چی درسته چی غلط ؟ فقط میدونم نمیخوام اینجا باشم و یکی بیاد با داشته های خودم به خودم فخر بفروشه و قصاوتم کنه و هیچوقتم واسه هیچ چیز قدردانم نباشه

من هیچ حرفی برای گفتن ندارم،  با این حالی که خودم مرد و متاهلم و خانمم هم کارمنده.

چرا مردا اینقدر زود آتیششون سرد میشه؟! چرا حرفها و وعده هاشون یادشون میره؟ چرا اولویتهاشون اینقدر سریع تغییر میکنه؟ 

شما بعنوان یه مرد میتونید جواب بدید؟

نمیفهمم الان واقعا نمیفهمم دیگه من مشکل دارم یا اون؟ کلا دیگه نمیدونم چی درسته چی غلط ؟ فقط میدونم ...

ویار پیدا کردی به شوهرت...نمیگم‌مشکل اخلاقی نداره اما با این تفسیرات شما فعلا بخاطر بارداریت ازش بدت میاد...بعد بارداریت درست میشه.

.من که فقط میدونم مشکل شوهر فقققط با محبت فراااورن و حساسیت نشون ندادن به خونوادش  درست میشه خیلییم خوب میشه

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم

ببخشید  ولی  احساس میکنم  شما خودتان تن به خواسته های اون می دید  با این وضعیتی که تعریف می کنید دیگه بچه خواستنش  چی بود ه؟؟  یعنی به شما میگه بچه بیار  و خودت هم خرج و مخارجش را بده     

ویار پیدا کردی به شوهرت...نمیگم‌مشکل اخلاقی نداره اما با این تفسیرات شما فعلا بخاطر بارداریت ازش بدت ...

ممنون از تشخیصت اما این خواسته ها قبل از بارداری هم بوده و اونموقع نه ویار داشتم نه ...

ببخشید  ولی  احساس میکنم  شما خودتان تن به خواسته های اون می دید  با این وضعیتی ...

آره من بچه نمیخواستم با اینکه سنم بالاست اما نمیخواستم تا یکی دو سال دیگه... اینقدر منو با زن داداش و دیگران مقایسه کرد و سرکوفت زد که عاصی شدم.

میدونم اشتباه از خودم بوده و مسئولیت تصمیمامو قبول دارم مخصوصا تصمیم اشتباه بچه دار شدنو

آره من بچه نمیخواستم با اینکه سنم بالاست اما نمیخواستم تا یکی دو سال دیگه... اینقدر منو با زن داداش ...

آخه مگه زندانش هاش  چیکار می کنن؟؟؟ اونا هم مثل شما  خونه و ماشین  در اختیار شوهرشون گذاشتن؟؟   کارمند هستند و در آمد  دارند  ؟؟؟ خرج و مخارج بچه شون را میدن؟؟؟