2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی و هدیه الهی

345 بازدید | 13 پست

سلام به تك تك دوستای عزیزم

روزي كه با ي دنيا عشششق و اميد خونه ي ارزوهامو با دلم ساختم

هرگز تصور نميكردم

كه گاهي قلم زيباي پروردگارم  انچه را كه با حكمتش در تقديرم  رقم زده  

براي من ميشه بزرگترين حسرت دنيام و بزرگترين بهونه ي بغض هر شب و روزم و ثانيه هام

ثانيه هايي كه انگيزه ي احساس خوشبختي در اغوش همسرم جاشو ميده به لحظه هايي توام با استرس و فشار

۷ سال اين مشکل تو دلم و وجودم ،ارامشمو سلب كرد و به بن بست رسيدم

همه ي راهها رو ميرفتم

چندین بار تخمک اهدایی گرفتم و هیچ نتیجه ای نداد یک دنیا یاس و نامیدی توی دلم بود تا اینکه ی شماره دیدم تو همین سایت تماس گرفتم و با خانم  نصيري اشنا شدم و صحبت کردم

و جزئيات و در مورد تخمک اهدایي ازشون جويا شدم و ايشون با كلام شيرين و ارامبخششون تمام درهاي بسته را برام تبديل به اميد و انگيزه كردند

و ب لطف خدايي كه با حكمت و خيريتش تمام نشدها شد ميشود اينبار هم معجزه شد.

و با تلاش ایشون و دکتر یونسی عزیزم تونستم

طعم بارداری و وجود ي نبض و بهشت رو تو وجودم حس کنم و بهشت و مادر بودن و تجربه كنم .

این حس قشنگ و دوست دارم به شما عزيزانم هديه كنم  

و بگم اگه  تو دل کسایی که مشکل منو دارند نو ميدي هست

امیدوار باشندكه در نوميدي بسي اميد است پايان شب سيه سپيد است

به پاس قدر دانی این خانم عزیز که مثل ی فرشته نجات  تو زندگی من وارد شدند

تصمیم گرفتم این تایپیک و بزارم و شمارشونو هم میزارم تا کمکی کرده باشم به تك تك عزيزانم

۰۹۱۰۳۵۸۱۴۳۱

خانم  فرشته نصیری

ایشالله خدا به همه اونایی که فرزندندارن یک فرزندسالم وصالح عطاکنه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

کارشون چی هست این خانوم؟ درچه زمینه ای میتونن کمک کن فقط تخمک اهدیی؟

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشحالم واست گلم😍 راستی مشکل عدم بارداری از خودت بود یا همسرت چون خواهرم مشکل از شوهرشه میخام بدون ...

مشکل ازخودشون بودکه تخمک نداشتن وتخمک گرفتن دیگه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

مگه کسی که تخمک نداره میتونه دوباره تخمک بده 

وقتی ذخیره تخمدان صفره هیچ جوره نمیشه برگشت 

چقدم قشنگ تبلیغ کردی افرین 

عزیز جان من چندین ساله اینجا عضوم خیلی از این شماره ها دیدم گذاشتن ولی همشونم تبلیغ بوده اینجا خانما رو الکی با این چیزا گول نزن گناه دارن 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
خوشحالم واست گلم😍 راستی مشکل عدم بارداری از خودت بود یا همسرت چون خواهرم مشکل از شوهرشه میخام بدون ...

من مشکل از خودم بود اما اگه مشکل از مرد باشه با دارو حل نشه فکر میکنم چنین اهدایی باید بگیرن

به امبد روزی که بیای ک تایپیک بارداری خواهر گل تونو بزارید

مگه کسی که تخمک نداره میتونه دوباره تخمک بده  وقتی ذخیره تخمدان صفره هیچ جوره نمیشه برگشت  ...

اینکه ذهنیت شما به عنوان یک شخص مجازی چی هست واقعا به بنده ارتباطی نداره عزیزم اما ذهنتون خیلی مسموم هست بهتره پاکسازی کنید .البته اگه انقدر ذهنیتتون مسموم تو این فضاها قرار نگیرید .در ثانی اگه خیلی دوست داری مطمئن بشی  شمارتونو بزارید که تمام مدارکهام اعم تز قرارداد و جواب مثبت تست و سونوگرافی هامو ارائه بدم خدمتتون بخدا شاید منم ی ثوابی کردم و درصدی رو ذهن مسموم شما تاثیر گذاشت.

مطمئن باش خانم اگه درد نازایی و با تمام وجود حس نکرده بودم نمیتونستم انقدر در موردش به قول شما خوب تبلیغ کنم