2777
2789
عنوان

تاپیک ترسناک نزنید خواهشا

197 بازدید | 21 پست

تو رو خدا

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

راس میگ

کلی خانوم تنها هستن ترس میتونه کلیه رو از کار بندازه

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خوب 😏 نريد داخل تايپيک ترسناک

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن

آیه ک نازل نشده تو هر تاپیک برید طرف موضوع رو میبینه خب نره

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

برا پربازدید شدن هر چرتو پرتی میگن.                    چقدم بازدید میکنن این چرتو پرتا رو.       الان یه تایپک بزنم پوشک بچه شصت نفرمیان.   تایپک بزنم بچه ها من حامله ام اما امروز تو سطل توالت داخلش نواربهداشتی دیدم.    افراد حاضر درصحنه. وای خواهر حتما خونتون جن هست.   دومی. وای نگو حتما خیانت کرده.  و جزو داغ ترین تایپک ها هم میشه.   البت  دور از جون بعضیا. شب خوش. ممنو ن استارتر حرف دلمو زدی حوصله تایپک زدن نداشتم .

ک زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 😊🌱