2777
2789

عزیزم من بادکش نکردم ولی فکر میکنم مفید باشه ماه قبل از انتقال انجام بدین 

فقط روی روحیه ت کار کن که با روحیه عالی و کاملا مثبت اندیشی برو برا انتقال .و توکل کن به خدا بسپار به خودش .ان شاءالله به حق حضرت زهرا باردار بشی و یه نی نی سالم به دنیا بیارین

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من بادکش نکردم ولی فکر میکنم مفید باشه ماه قبل از انتقال انجام بدین  فقط روی روحیه ت کار ...

انشالا یه ای وی اف ناموفق داشتم شنیدم بادکش خوبه، شما هم ای وی اف کردین؟

بله عزیزم .من میکرو کردم و باردار شدم .ولی متاسفانه سقط شد  ان شاءالله چند ماه دیگه دوباره میر ...

آخی عزیزم خیلی سخته انشالا که اینبار جواب میگیرین و براتون میمونه من سری اول اصلا نمیدونستم باید چکار کنم ولی الان خیلی چیزا رو دارم امتحان میکنم ژل رویال ، سیاهدونه و عسل، مالیدن روغن سیاهدونه به شکمم، پیاده روی، ورزش، بادکش ببینم اینبار چی میشه

ان شاءالله .پس صددرصد این سری باردار میشین ان شاءالله ، همه اینهایی که دارین امتحان میکنین عالین را ...

ممنونم خدا به همه چشم انتظارا بده منم شنیدم سری اول خیلی جواب نمیده ولی من خیلی امیدوار بودم و در کمال ناباوری نشد. اتفاقا منم دارم قانون شکرگذاری رو اجرا میکنم خیلی حالمو خوب میکنه