2777
2789
عنوان

به ته خط رسیدم و داغونم

885 بازدید | 36 پست

سلام بچه ها من حدود سه ماهه ازدواج کردم واسه بار دوم و اینکه خیلی احساس پوچی و تنهایی میکنم اصلا هیچ هدفی واسه زندگی ندارم با خونواده شوهرمم قطع ارتباط کردم البته خودشون باعث شدن همچین تصمیمی بگیرم خونواده خودمم اینجا نیستن و کلا نمیتونم موقع ددلتنگیام باهاشون ارتباط برقرار کنم چون دوس ندارم فک کنن احساس ناراحتی میکنم به شوهرمم چنان که باید احساس داشته باشم ندارم خیلی تنهامو بی انگیزه تنها سرگرمیم فقط فضای مجازی و نی نی سایت هستش .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اقدام نمیکنید بچه دار شید عزیزم😉

با بچه مگه زندگی درست میشه 

اول شناخت کامل 

بعد بچه

دوستان ممنون میشم برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین  الهم صل علی محمد و آل محمد  
چرا اقدام نمیکنید بچه دار شید عزیزم😉

داری مسخره بازی در میاری دیگه؟ 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

يه روز از عضويتت گذشته اينجا چه جوري تنها سرگرميت  اينجاست 

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

اسی مشکلتو بگو

مواردی که باعث میشه فکر کنی باعث میشه زندگیت رو دچار تنش و بی تفاوتی کنه رو بشناس و همراه همسرت براشون راه حل پیدا کن

همینجوری مشکلو ول نکنین که بزرگتر شه

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
يه روز از عضويتت گذشته اينجا چه جوري تنها سرگرميت  اينجاست

ای بابا خب اول گفت مجازی ترو خدا الان ایشون شرایط خوبی ندارن رو اعصابش نباشیم لطفا

دوستان ممنون میشم برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین  الهم صل علی محمد و آل محمد  
با بچه مگه زندگی درست میشه  اول شناخت کامل  بعد بچه

من دیدم حداقل خیلیا اونقد سرگرم بچه شون شدن که حوصله شون سر نره و یه امیدی تو زندگی داشته باشن بازم هر کسی ایده ای داره

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی