2777
2789
عنوان

کسی هست داروسازی خونده باشه؟

186 بازدید | 16 پست

من همه تاپیکام تو این مایه هاس   

سوالت چیه؟

شما دارو خوندی عزیزم؟ من تو تاپیکای قبلیم هم گفتم میخام تغییر رشته بدم. خیلی هب فیزیک علاقه دارم ولی ظاهرا مثل بقیه ی رشته ها تو ایران بهش بها داده نمیشه. دارم در مورد دارو تحقیق میکنم. به نظرتون قبول شدن تو این رشته کار سختیه؟ من ارشد زبان انلگلیسی دارم و 30 سالمه. کلا در مورد این رشته راهنمایی میخواستم ممنون میشم اگر میتونید کمکم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول شدنش سخته، نمرتون حدودا باید در سطح پزشکی باشه، درسهاشم سخته، دورش هم ۶ ساله

مرسی عزیزم. دیروز داشتم رتبه های قبولی رو تو نت نگاه میکردم حتی تا 3000 و خرده ای هم قبول شده بودن ولی خب برای دانشگاه های مختلف بود. 

بعد عزیز ادامه تحصیلش به چه شکلی هست؟ مثل بقیه رشته ها ارشد و ... داره؟ یا مثلا اینده ی شغلیش تضمین شدست مثل پزشکی؟

دختر من داروسازی میخونه وارم ده رو تموم کرده و تنها یک ترم دیگه باقی مونده 

عزیزممم...چ عالی...میتونم بپرسم ایشون رتبشون چند شد و چه منطقه ای بودن؟ مامنطقه 2 هستیم. 

رتبه ۱۴۰۰بود وسراسری  اردبیل قبول شد از تهران

چقدرررعالی .ممنونم عزیزم. ان شاالله موفق و خوشبخت باشن. میگم این رشته مثل پزشکی با خون و چمیدونم آمپول مامپول هم سروکارداره/؟ چیزی براتون گفتن در این مورد؟ چون من تنها دلیل ترسم از پزشکی اینه  

چقدرررعالی .ممنونم عزیزم. ان شاالله موفق و خوشبخت باشن. میگم این رشته مثل پزشکی با خون و چمیدونم آمپ ...

نه درحدبچه های پزشکی ولی آزمایشگاه مرتب کار دارن ویرایش کار پایان نامه بستگی داره چی باشه مثلاً دخترم باید روی موش ها یه  کارعملی دارن  وموشخارو جراحی میکمن ورودی پانکراس تحقیق می کنن   ودارو رو موش ها آزمایش میکنم  تازه ترم یک جسد داشتن ورودی اون کارهایی میکردن  ببخشید غلط دارم خوب تایپ نمیشه 

نه درحدبچه های پزشکی ولی آزمایشگاه مرتب کار دارن ویرایش کار پایان نامه بستگی داره چی باشه مثلاً دختر ...

آهان. پس در حد همون موش ها و یا جسده؟؟

وای من نمیدونم الا چطور هست میترسم یه وقتی بذارم اخرش ببینم اصن به درد این کار نمیخوردم

مرسی عزیزم. دیروز داشتم رتبه های قبولی رو تو نت نگاه میکردم حتی تا 3000 و خرده ای هم قبول شده بودن و ...

اکثرا ادامه تحصیل نمیدن، چون خودش دکتراست ولی میتونی تو گرایشهای مختلفش پی اچ دی بگیری

بعد از تموم شدن ۶ سال دکترای داروسازی میگیری که میتونی داروخانه بزنی، البته تو روستاها و شهرهای دورافتاده، اگه بخوای تو شهرهای بزرگ بزنی باید امتیازت به یه حدی برسه، که اونم به سابقه کارت تو جاهای دورافتاده بستگی داره

یادم رفت بگم دوسال هم طرح دارن    

مرسی عزیزم پس در مجموع میشه 8 سال درسته؟

اکثرا ادامه تحصیل نمیدن، چون خودش دکتراست ولی میتونی تو گرایشهای مختلفش پی اچ دی بگیری بعد از تموم ...

ممنون عزیزم در این مورد که چقدر مثلا با تزریقات و از این مسائل مربوط به پزشکیها و اینجور چیزا چقدر داروسازهابا این چیزا سروکار دارن؟ من خیلی از امپول و چمیدونم این کارا رو بدن انسان میترسم. الان در اینطور موارد  چقدر با پزشکی وجه اشتراک داره عزیز؟