2777
2789
عنوان

خواب دیدم که…

141 بازدید | 29 پست

خواب دیدم یکی از آشناهامون که مجرده پسر خوب و خوش تیپیه  اومده خاستگاریم در حالی که میدونست شوهر دارم منم مردد بودم که بهش جواب مثبت بدم یا ندم یکمم بهش حس داشتم این یعنی چی کسی تعبیرشو میدونه ? چرا تو خواب شوهرم برام مهم نبود بنظرتون//?

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂 منم عقد بودم روزی هزار تا خواستگار تو خوابم میومد باور کن خودشون تو دنیای واقعی خودشون زن و بچه داشتن تو خواب خواستگار من بودن😶

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....
ما رو چی فرض کردی؟ یوزارسیف؟

خخخ نه این سیرین 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
😂😂😂 منم عقد بودم روزی هزار تا خواستگار تو خوابم میومد باور کن خودشون تو دنیای واقعی خودشون زن و ب ...

چ جالب اخه من اولین باره اینجور خوابی می بینم بعد ۳ ساال زندگی

خوابها دو دسته هستند یک دسته خوابها شیطانی هستند این خوابها اصلا تعبیر ندارند نتیجه ی القاء شیطان هس ...

جدی گفتم شاید تعبیر داره اخه میگن یکی از نشونه های رویای صادقه اینه ک خیلی تکراری نیست و کاملا واضحه

من ی سری راجبه ی نفر ک هیچ حسی بهش نداشتم ی خواب دیدم..بعد ازون خواب ناخواسته تو بیداری حسم بهش تغییر کرده😕ی جورایی توجهم بهش جلب شده...فقط همین درحالیکه شوهرمم با هیچی تو دنیا عوض نمیکنم.ولی نمیدونم چرا اینطوری شدم..خوابشم خواب خوبی نبود😁مثبت هیجده بود خخخ

شالتم افتاد جو و فوق العادش کرد! بعله    
چ جالب اخه من اولین باره اینجور خوابی می بینم بعد ۳ ساال زندگی

جدی؟ من برام اتفاق افتاده مثلا ی بار خواب دیدم داداش دوستم که پونزده سال از من بزرگتره و زن و بچه داره اومده بود خواستگاریم و بهم اس میداد که آشنا بشیم و دوستم بهم میگف زن داداش

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....
من ی سری راجبه ی نفر ک هیچ حسی بهش نداشتم ی خواب دیدم..بعد ازون خواب ناخواسته تو بیداری حسم بهش تغیی ...

اره می دونم چی میگی اخه منم دقیقا اینطور حسایی دارم عاشق شوهرمم عجیبه ک تو خوابام ب یکی دیگه علاقه دارم یا رابطه دارم و… 

اره می دونم چی میگی اخه منم دقیقا اینطور حسایی دارم عاشق شوهرمم عجیبه ک تو خوابام ب یکی دیگه علاقه د ...

سلام اگر خیلی مشتاقی تعبیر خوابتو بدونی میتونی بری سایت یوتاب برات تعبیر دقیق میکنن