2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید و نظر بدین

67 بازدید | 7 پست

من بیست سالمه. یک ساله پیش ی اقایی تو ی گروه عکسای پروفایل منو دیدن و اومدن پی وی. من هیچ وقت دوست پسر نداشتم جواب ایشونم اصلا ندادم. واصلا ب کل یادم رفت ازشون. اما اون مثه اینکه از چند نفری درموردم تحقیق کرده بوده تا اینکه  یک ماهه پیش ی جایی منو دیدن اما من ندیدمشون. حالا یک ماهه ک التماس میکنه ک اجازه بدم بیان خاستگاری....نمیخوام از خودم تعریف کنم اما من واقعا خییییلی خوشگلم هم خودم اینو میدونم هم اینکه همیشه همه بهم میگن. این اقا اینجور ک فهمیدم اوضاع مالیشون خیلی خیلی خوبه و پدرشون شرکت دارن و از همه نظر ایده الن اما مشکل اصلی اینجاس ک چند نفر بهم گفتن قد این اقا خیلی کوتاهه. بچه ها من خودم قدم کوتاهه 162 أم و فهمیدم اونم دقیقا هم قده خودمه. و فامیلای ما هم از طرف پدری هم از طرف مادری قد بلندن. نمیدونم شاید مسخره باشه اما ب شدددددت سر دو راهیم حتی اگه ی نفرم جوابمو بده ممنون میشم. 

چکار کنم ب نظرتون قد کوتاهش میتونه تو فامیل ما مشکل ساز بشه...؟! اخه از همه نظر شرایطش عالیه اما قدش 😭😭😭😭

میشه از شرایط قدی خودتون و همسرتون بگین. میخوام بدونم چقد میتونه مهم باشه 

تو همون(هیچی ) هستی وقتی ازم میپرسن داری به چی فک میکنی 😓😪

بخاطر اینکه هم قد هستین میخوای لگد بزنی به بختت ؟؟؟؟؟

من مامان یه جوجه پنبه ایه خوشمزه شدم   دوست عزیز من دارم یه بازی بزرگ با آینده ام میکنم،یه لحظه ته دلت بگو خدایا کمکش کن بخاطر جوجه پنبه ایش....

باید خودت بپذیری

پذیرش تو و نگاهت ب این مسئله خیلی مهمه

اگ برات مهم باشه همچنان مهم خواهند ماند و اذیتت میکنه

ضمن اینکه ب مسائل مهم دیگ و چیزایی ک برات اهمیت داره توحه کن و رو اونام دقیق فک کن و فقط ب مسائل مالی توجه نکن. 

اگ خوایتی شماره ی مشاور بدم رایگان صحبت کنی باهاش.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر من قدش کوتاهه ۱۶۴ هست و البته از من بلندتره ولی بازم یه وقتایی قد کوتاهیشش آزارم میده

باید بینی ملاک هات چی هستن

حس ششم هیچ زنی اشتباه نمیگه، پس اگه فکر میکنی حِست اشتباهه، بدون که سخت در اشتباهی
بخاطر اینکه هم قد هستین میخوای لگد بزنی به بختت ؟؟؟؟؟

اخه قد 162 واسه ی مرد کوتاهه ب نظرم اونم تو فامیل ما ک همه صد و نود هستن. من تو فامیل قدم از همه کوتاه تره خودمم زیاد تیکه شنیدم بخاطر قدم 

تو همون(هیچی ) هستی وقتی ازم میپرسن داری به چی فک میکنی 😓😪

ببین از خوشگلیت استفاده کن یه زندگی رو قبول کن که از همه نظر عالی باشه بذار این اقا هم بیاد شاید چهره خوبی داشت باشه اخلاق خوبی داشته باشه اینام مهمه پولم که داره حله