2777
2789
عنوان

وزن گیری نوزاد

271 بازدید | 9 پست

پسرم چهل روزشه   وزن تولدش ۳.۵ بوده و الان که ۴۰ روزه شده   ورگزنش ۵.۵  هستش   به نطرتون وزن گیریش خوب بوده  یا نه  یا نرماله  لطفا راهنمایی کنید   ایا  معیار  خاصی داره؟

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر بچه ای با توجه به ژنتیکش و نوع شیر مادر ک چرب باشه یا نه وزن میگیره الان دختر من 3 ماهشه 5 کیلو شده در عوض دختر خواهرشوهرم ک همسن دختر منه 7 کیلو و قدشم بلندتره کلا درشت تر از بچه منه اون به خانواده پدریش کشیده همه هیکلی و چاقن اما من و شوهرم هردو متوسطیم ...

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
هر بچه ای با توجه به ژنتیکش و نوع شیر مادر ک چرب باشه یا نه وزن میگیره الان دختر من 3 ماهشه 5 کیلو ش ...

بچه منم سه ماهشه تازه شده پنج کیلو.رفلاکس داره شیرنمیخوره

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ

جهت  رشد و وزن  نوزاد و حتی کودکان  بهتر این توصیه پزشکی و تجرم من که نوزاد کم وزن داشتم   استفاده از شیر بز است . من خودم  کودکی 6 ساله داشتم که وزنش 9کیلو هفتصد گرم بود بارها پیش بزشک متخصص بردم و لی نتیجه نگرفتم یک روز که به شهرک اندیشه رفته بودم یک از اقوام شیر بز برای کودکش گرفته بود از مزرعه شیر بز  مروگل که در شهریار است . به من توصیه کرد و گفت شما که همکار کردی این شیر هم بده روزا بخوره چون مسئول مزرعه که یک دکتر هست گفته برای رشد و وزن نوزاد عالی است چون علاوه بر داشتن تمام انزیمهای شیر مادر  96 درصد از کل پروتئین و املاح شناخته شده در این شیر است. من هم گوش گرفتم و یک هفته استفاده کردم باور کنید معجزه اتفاق افتاد در این هفته نیم کیلو و در یک ماه دو کیلو به وزن  اضافه شده الان که 17 روز است دائم شیر از مزرعه می گیرم و میدهم  واقعا راضی هستم عالی بود .خدار شکر