2777
2789
استرس نداشته باش اصلا هر جی خدا خواست همان میشود توکل بخدا

خيلي سعي كردم اين چن وقت رو بدون نگراني بكذرونم،هر وقت ميخوام با ني نيم حرف بزنم همش ميكم از كجا معلوم باشه 😞

خدايا شكرت خودت مواظب ني ني كه بهم دادي باش🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خيلي سعي كردم اين چن وقت رو بدون نگراني بكذرونم،هر وقت ميخوام با ني نيم حرف بزنم همش ميكم از كجا معل ...

ان شالله ک هست و مشکلی پیش نمباد بیا خبر خوش رو ب ما هم بده 

💝

چ دکتر ناشی ای شش هفته ک ساک ب زور مشخصه الکی این همه استرس بت وارد کرده عزیز دلم 

مطمئن باش صدا قلب کوچولوتو میشنوی 

اون لحظه واسه قلب بقیه کوچولا هم دعا کن

امیدوارم بیای اینجا و خبرشو بدی😍

چ دکتر ناشی ای شش هفته ک ساک ب زور مشخصه الکی این همه استرس بت وارد کرده عزیز دلم  مطمئن با ...

الهي آمين حتما ميام خبرشو ميدم

سلام دوستان من رفتم سونو و متاسفانه جنين تشكيل نشده بود و بهم گفتن بايد سقط كنم،اما نميدونم حطور سقط كنم كوتاژ يا با قرص

عزیزم اصلا غصه نخور  انشالله که صداشو میشنوی اما اگه نشنیدی هم بیخیال باش منم دو هفته پیش فه ...

با دارو سقط كامل سقط شد ؟ نميدونم چيكار كنم

سلام دوستان من رفتم سونو و متاسفانه جنين تشكيل نشده بود و بهم گفتن بايد سقط كنم،اما نميدونم حطور سقط ...

عزیزم عیب نداره البته  حتما ناراحت میشی ولی خیلی پیش میاد 

خاهر منم سقط شد اصلا اختیاری ازش نپرسیده بودن گفتن چون هفته بارداریت پایینه باید کورتاژ بشه تا رحم پاکسازی بشه

خدایاکمک کن این دورانوبا سلامتی طی کنیم🙏🙏
البته خاهرمم دکتر سونولوژیست بهش اخطار داده بود  بالاخره اینا تجربشون زیاده کم پیش میاد حرف بی ...

دكترم گفت حن روز دارو گرم بخور بعد اكر نيومد بايد ببرمت بيمارستان با شياف و كورتاژ

با دارو سقط كامل سقط شد ؟ نميدونم چيكار كنم

عزیزم ماله منم با دارو کامل سقط نشد

البته من قرص رو از ناصر خسرو خریدم و تو خونه سقط کردم

اما فرداش رفتم پیش دکترم

معاینه کرد و گفت هنوز بقایا داری و تو مطب تخلیه کرد

امروز بعد دو هفته خون ریزیم قطع نشده هنوز اما خیلییی کمتر شده