2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصلا غصه نخور  انشالله که صداشو میشنوی اما اگه نشنیدی هم بیخیال باش منم دو هفته پیش فه ...

توكلم به خداس،ان شاالله اين دفعه بارداري سالم و راحتي داشته باشي 

خدايا شكرت خودت مواظب ني ني كه بهم دادي باش🌹
سلام عزيزم منم٦هفتمه چهارشنبه بايد برم واس قلب ني ني هنو سونو نرفتم چ كسي احتمال داد بارداري ت پ ...

دكتر سونوگرافي گفت چون كيسه زرده رو نديد سونو شكمي بود بعدش رفتم پيش دكتر خودم داخلي سونو كرد گفت كيسه زرده هست اميدوار باش

چون تاریخ پریش با سونوش نمیخورده اینو گفته احتمالا ولی گاهی پیش میاد و بعدش جنین تشکیل میشه

خب معلومه نباید با تاریخ پری یکی باشه.جنین یکی دوهفته عقبه همیشه بستگی داره جنین کی تشکیل شده

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)
عزیزم اصلا نگران نباش طبیعی هس حالتت منم ۶ هفته ساک خالی بود ۸ هفته رفتم صداشو شنیدم هیچ استرس نداست ...

خدا كنه مال منم اينطور باشه 

خب معلومه نباید با تاریخ پری یکی باشه.جنین یکی دوهفته عقبه همیشه بستگی داره جنین کی تشکیل شده

نه عزیزم سن بارداری مخصوصا اندازه ساک باید بخوره به تاریخ پری

فقط در صورتی این اتفاق میفته و طبیعیه که لقاح دیر تر اتفاق بیفته

انشالله استارتر هم همین طور بوده باشه و امروز صدای قلبشو بشنوه