2777
2789

سلام به همگی

خانوما حتما همگی این حرفو از قدیمی ترا شنیدیم که میگن خیلی از خوشی و خوشبختیت حرف نزن یکی که بگه خوشبحالش گند زده میشه به زندگیت

چقدر این حرفو قبول دارید؟؟

مثلا من خداروصد هزار مرتبه شکر همسر خوب و بااخلاقی دارم از نظر مالی جالب نیستیم ولی همین که همسرم خیلی به فکر زن و زندگیه و هوای منو خیلی داره و من احساس آرامش دارم و درکل بین اطرافیانمون رابطه صمیمی باهم داریم خیلی زندگیم توی فامیل زبون زده همه میگن شوهرش خیلی خوبه و شانسش گفته ها از این حرفا که زیاد میگن

میخواستم نظرتونو بدونم یعنی دونفر که زندگی خوبی دارن ممکنه حسودا یا بدخواها چشمشون بزنن؟

من توی اینستا پیج شخصیمون همیشه عکسامونو میزارم 

وضع مالی انچنانی نداریم ولی انگار این روزا توی زندگیا صمیمیت و ارامش کم شده که وقتی دوتا زن و شوهرو باهم رفیق میبینن خیلی به چشم میان

ممنون میشم اونا که تجربه زندگی مشترک دارن نظرشونو بگن

الان تو اینستا که همه عاشقن

اتفاقا تنها چیزیکه اینروزا به چشم نمیاد همینه

انقد که همه الکی ادعای عاشقی و رفاقت زناشویی میکنن

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان تو اینستا که همه عاشقن اتفاقا تنها چیزیکه اینروزا به چشم نمیاد همینه انقد که همه الکی ادعای ع ...

من ادعای عاشی نکردم فقط حرفای دیگران که از گوشه و کنار به گوشم میخوره رو گفتم مثلا میگن فلانی چقدر بیرون میره مسافرته عکس میزاره شاده 

اگر خودنمایی بخواد باشه پسندیده نیست اما دوست ندارم چیزی که هستم رو هم پنهان کنم خلاصه از پز دادن آدما خوشم نمیاد اما اگر کسی داشته باشه خرج کنه برای خودش هیچ ایرادی نداره.

من ادعای عاشی نکردم فقط حرفای دیگران که از گوشه و کنار به گوشم میخوره رو گفتم مثلا میگن فلانی چقدر ب ...

الان تو اینستا همه درین مواردی که گفتید با هم رقابت دارن

همه هم فکرمیکنن خودشون پیروز این رقابتن و همه در کفشون موندن

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

نظر واقعی من اینه که نیازی به جار زدن خوشبختی نیست ولی اینکه به روت نیاری خوشبختی چون می ترسی چشمت بزنن نه اصلاً موافق نیستم...

چون به چشم اصلاً اعتقاد ندارم.تا به حال تو زندگیم اثری نکرده از طرف هیچ کس 😊👍

رابطه مستقیمی بین اثر کردن چشم زخم و درصد اعتقاد مردم به این مساله وجود داره

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
کلا من با جار زدنه هرچیزی ک آهو حسرت دیگران رو بهمراه داشته باشه مخالفم.

منم اینو فهمیدم حتی مسافرتم میریم به هیشکی نمیگیم 

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧

یه بنده خدایی میگفت عکس شوهرمو میدارم پروفایلم پدرشوهرم و خانواده شوهر بفهمن چقدر عاشقم

یه بنده خدای دیگه هم گفت اونیکه عکس پیاز میذاره رو پروفایلش شاید درعمل خیلی از شما عاشقتر باشه و شوهرش در ارامش بیشتری باشه

من با جار زدن مخالفم هیچ چیزم برای کسی تعریف نمیکنم نه خودم خوشم میاد نه شوهرم

کلا وقتی رضایت درونی از هرچیزی باشه نیازی به انتشار دادن اون و تایید گرفتن از دیگران در خودتون نمیبینید

من اعتقاد دارم

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

منكه اعتقادي به چشم زدن ندارم

اينكه خوشي رو قايم كنيم هم بنظرم درست نيست اينطوري جامعه به غم و بدبختي عادت ميكنه

مثل اتفاق الان هيچ كس نميتونه خوشي ديگران رو ببينه

تو زندگي هم لحظه غم هست هم شادي فقط كافيه يه لحظه شادي  دونفره ببينيم تا همه دعواها و اختلافهاشون نريزيم وسط دلمون خنك نميشه