2777
2789
عنوان

كسي دكتر شهره روزمه رو ميشناسه؟؟؟

12625 بازدید | 8 پست

انگار دكتر معتضديان نيستن و ايشون بجاشون مريض ميبينن!! نميدونم برم يا نه!!!

لطفا راهنمايي كنين

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤

اگر شیرازی هستی آره من میشناسمش من پرسنل بیمارستان هستم ایشون هم اینجا رزیدنت بودن .ولی الان یکی دو سال هست که تخصص گرفتن . دکتر خوبی بود ولی تجربه اش کم هست .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر شیرازی هستی آره من میشناسمش من پرسنل بیمارستان هستم ایشون هم اینجا رزیدنت بودن .ولی الان یکی دو ...

با اجازه استارتر شما که پرسنل هستین میشه یه دکتر زنان خوب واسه دوران بارداری که سزارین هم قبول کنه تو شیراز بهم معرفی کنین . ممنون.

پسرم عاشقتم خیلی خوبه که هستی😍 ❤❤
با اجازه استارتر شما که پرسنل هستین میشه یه دکتر زنان خوب واسه دوران بارداری که سزارین هم قبول کنه ت ...

پزشکهای بیمارستانهای دولتی سزارین را بدون علت قبول نمی کنن . اصلا بهشون این اجازه را نمیدن

پزشکهای بیمارستانهای دولتی سزارین را بدون علت قبول نمی کنن . اصلا بهشون این اجازه را نمیدن

بیمارستان دولتی نمیخوام برم . یه پزشک خوب میخوام که تو بیمارستان خصوصی سزارین انجام بده و کارش خوب باشه

پسرم عاشقتم خیلی خوبه که هستی😍 ❤❤

فوق العاده افتضاح تشخیص اشتباه اصلا بلد نیستن با دستگاه سنوگرافی کار کنن جنسیت بچه اشتباه گفتن وزن بچه رو اشتباه تشخیص دادن کلی استرس دادن هیچ کدام از دکترای دیگه هم کارشون و تشخیصشون رو قبول ندارن 

من بعداز ۴ تا دکتر که تشخیص درست داده بودم رفتم پیش ایشون که کاملا برعکس همه گفته بود بچه دختر رو گفتن پسر ..وزن ۲کیلو نیم رو گفت یک و هفتصد..با هزار تا عیب و ایراد دیگه خودتون متوجه هستین که روی جنین نمیشه ریسک کرد برید دکتری که سابقه داره نه بی تجربه

فوق العاده افتضاح تشخیص اشتباه اصلا بلد نیستن با دستگاه سنوگرافی کار کنن جنسیت بچه اشتباه گفتن وزن ب ...

جداات وای من دکترم یلدا وطن هست برای تشخیص جنسیت گفتن پیش روزمه برم که