2777
2789

با حدود چهار صد میلیون پوله کاری خوبه انجام بدم با شرایط الان ماشین دلار یا طلا؟اگر هم همین جوری دستروی دستبزاریم ارزش پول کم میشه واقعا نمیدونیم چی درسته با هر کس هم مشورت میکنیم یه نظری داره. درضمن ملک نمیخوایم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه بخريد

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بنظر من طلا البته بايد صحبتاي اقتصاد دان ها رو گوش كني بعداقدام كني دلار كه گرون ميشه به تبع اون طلا هم ميره بالا من از كسي شنيدم كه دلار تا چهارده تومن هم ميره و شايد هم بيشتر و بعدش ممكنه يهو بكشه پايين كه اگه كسي بخره و بعد بالا رفتن و قبل پايين اومدن بفروشه خوبه و تو مدت كوتاه سود زيادي ميكنه البته من از اين منبع مطمان نيستم قبل از اقدامي دنبال منبع مطمان برو صحبت متخصصا نه توي سايت

هرکدوم از اون سه تایی گفتی هیچ تضمینی نیست که پولت ارزشش حفظ بشه ولی خونه یا زمین واقعا عالیه

دقیقا منم از همین میترسم شوهرمم مونده واقعا خیلی سخته بتونیم یه تصمیم درست بگیریم پشیمون نشیم