2777
2789

۱تیر شدم ۲۷ تیر هم شدم ولی پریودم این دفعه خیلی سبک بود برخلاف دفعه های قبل همیشه هشت روزه تموم میشد  این دفعه فقط چهار روز بود زیر دلم کمی تیر میکشه پاهام ورم کرده حالت تهوع و سرگیجه دارم دیشب خواب دیدم بباردارم صبح بیدار شدم گفتم یک بی بی چک بگیرم ببینم مطمئن شم دوتا خط شد در عرض چند ثانیه بهیچکس نگفتم خیلی استرس دارم پس اون خونریزیم چی بود اول ماه😓نگرانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱تیر شدم ۲۷ تیر هم شدم ولی پریودم این دفعه خیلی سبک بود برخلاف دفعه های قبل همیشه هشت روزه تموم میشد ...

عزیزم مبارکه انشالله .مطمعنی تو ادرارت خون نبوده چون خون بی بی چکو مثبت میکنه 

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀
بله من روز 9 پریود بی بی چک مثبت شد

آزمایش هم دادم بتا 77 شد دکتر گفت باردار بودی سقط شده .من مثل هر ماه سر موعد پریود شدم ولی روز 9 پریود دوباره لکه بینی داشتم به خاطر این بی بی چک زدم که مثبت شد

بله من روز 9 پریود بی بی چک مثبت شد

سلام عزیزم یسوال داشتم شما که ۹پریود بی بی چکتون مثبت شد

چجوری شک کردین که بی بی چک گذاشنین؟

منم ۱۰پریودی بی بی گذاشتم هاله انداخت دوروز بعدم گذاشتم هاله انداخت حالا نمیدونم هستم یانه

سلام عزیزم یسوال داشتم شما که ۹پریود بی بی چکتون مثبت شد چجوری شک کردین که بی بی چک گذاشنین؟ منم ۱ ...

سلام عزیزم من اون ماه قرار بود روز 11 پریود برم عکس رنگی بگیرم ولی روز 9 دیدم لکه بینی دارم چون هیچ وقت اینجوری نبودم و شنیده بودم که ممکنه بعضیا با وجود حاملگی پریود هم بشن اول صبح  بی بی چک زدم و مثبت شد دوباره عصرهم زدم بازم مثبت بود آزمایش دادم بتا77بود دکتر گفت سقط شده و چند روز پشت سر هم آزمایش دادم تا بتا صفر شد

سلام عزیزم من اون ماه قرار بود روز 11 پریود برم عکس رنگی بگیرم ولی روز 9 دیدم لکه بینی دارم چون هیچ ...

ممنون ک جواب دادی.منم پریود شدم این ماه ولی دوبار بی بی زدم ومثبت شد رفتم سونو دکتر چیزی ندید

ولی نفهمیدم علت مثبت شدن بی بی چک چی بود

ممنون ک جواب دادی.منم پریود شدم این ماه ولی دوبار بی بی زدم ومثبت شد رفتم سونو دکتر چیزی ندید ولی ن ...

منم سونو رفتم چیزی مشخص نبود باید آزمایش میدادی . ان شا الله به زودی باردار بشی عزیزم