2777
2789
عنوان

رسیدن تضمینی به خواسته هامون و رفع مشکلاتمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3681 بازدید | 174 پست

من چیزهایی که خودم تجربه کردم میگم اول چیزهای مهم رو میگم بعد جزئیات رو

۱.اول از همه نهایت سعیمون رو باید بکنیم که اصلااااا به هیچ وجه اجازه ندیم فکر منفی ترس اضطراب خشم حسد نفرت و ...بیاد به ذهنمون چه برسه به زبون و عملمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قانون جذبه احتمالا، اگر باورهامون رو عوض کنیم به خواسته های خیر  و منطقیمون با توکل بخدا و تلاش ...

چطوری؟؟؟؟؟ این چیه همه میگن قانون جذب!!!

ان المع العسر یسرا.........خدایا خودم را ب تو میسپارم، و میدانم تو بهترین ها را برایم رقم میزنی....
يکم بگو فیض ببریم 🙃

اوففف باورت نمیش امروز به 57یا58 نفر درباره این قانون توضیح دادم بخدااااااا دیگه نمیتونم توضیح بدم ولی میتونی بری تو گوگل و کامل بخونی و فیض ببری گلم😉

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

قانون جذب یکی از بزرگ ترین قانونای زندگیه که اگه بلد باشی همیشه بهترین زندگی داری

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
قانون جذب یکی از بزرگ ترین قانونای زندگیه که اگه بلد باشی همیشه بهترین زندگی داری

الن شما بلدی؟

زندگیت خوبه؟ بدون هیچ مشکلی؟

ان المع العسر یسرا.........خدایا خودم را ب تو میسپارم، و میدانم تو بهترین ها را برایم رقم میزنی....

نحوه دور ریختن فکر منفی و این که اجازه ندیم بیاد ذهنمون نسبتا سخته و ممکنه گاهی ذهن به سمت موارد منفی بره

واسه همین از روش جملات تاکیدی استفاده میکنیم

۲.جملات تاکیدی

بعدا جزئیات روش رو میگم و با هم تمرین میکنیم تا به خواستمون برسیم

بهتون قول میدم به خواسته هاتون میرسید

من از جملات تاکیدی معجزه ها دیدم

خیلی مباحث مختلفی داره از استغفار شکرگزاری ارسال فرکانس مثبت به کائنات اگه سرچ کنی  تو نت خیلی مطالب مختلف و خوبی هست و خیلی تاثیر گذار فقط اول باید خودت تصمیم قاطع بگیری برای تغییرات خوب و مثبت

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
نحوه دور ریختن فکر منفی و این که اجازه ندیم بیاد ذهنمون نسبتا سخته و ممکنه گاهی ذهن به سمت موارد منف ...

خوب بگو،

خیلی مباحث مختلفی داره از استغفار شکرگزاری ارسال فرکانس مثبت به کائنات اگه سرچ کنی  تو نت خیلی ...

شما، نتیجه گرفتی ازش،

الن شما بلدی؟ زندگیت خوبه؟ بدون هیچ مشکلی؟

من هر وقت انجام دادم نتیجه گرفتم 

اما خوب انجامش برای مدت کوتاه آسونه طولانی که میشه کار ساده ای نیست

اما با این روش هر وقت همت کردم به همه خواسته هام رسیدم

من الان رندگیم خوب نیست واسه همین میخوام دوباره شروع کنم