2777
2789
عنوان

عروسی خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 33 پست
راستش زنعموي دوستم مادرش تازه بيست روز بود فوت كرد اما براي نامزدي اومد  و گفت مطمئنم مامانم ...

درسته میترسم بشه یه کینه خانواده شوهر چشم ادمو ندارن ولی اینجور موقع ها طلبکارم میشن

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی کلاااا زنگ نزدن   بگن تسلیت و برنامه ایی از برنامه های عموت رو شرکت نکردن؟

زنگ نه اصلا فقط برا تشییع مادرشوهرم امد همین برادرشوهرمم فقط تلفنی ب بابام تسلیت گفتن اصلا نیامدن از همین دلم پره

اگه خودتم نرفتی شوهرتو بفرست بره خواهرش گناه داره

عزیز میگه محاله نمیرم از این خواهرشم اصلا خوشش نمیاد همش قهرن دعوا دارن همش تقصیر خواهرشه احترام بزرگو کوچیک سرش نمیشه دهنشو باز میکنه داد و بی احترامی

٤٠گذشته برو ديگه

عزیز چهلم پنج شنبه اینده هست ینی روز حنابندان خواهر شوهر.اصلا بخوام برم باید یکم بخودم برسم وقتی نیست اونم تو فامیل شوهر من ک ظاهر خیلی مهمه

زنگ نه اصلا فقط برا تشییع مادرشوهرم امد همین برادرشوهرمم فقط تلفنی ب بابام تسلیت گفتن اصلا نیامدن از ...

خب اصلشو مادرشوهرت بوده  دیگه ‌...‌زیادی مته ب خشخاش میدی...بعدم عروسی خواهر شوهر ک نباید واست کارت دعوت بدن....چهلم گذشته.ارایشگاه نرو ولی قشنگ مرتب خودتو درست کن  امادشو برو .موفق باشید بای

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
خب اصلشو مادرشوهرت بوده  دیگه ‌...‌زیادی مته ب خشخاش میدی...بعدم عروسی خواهر شوهر ک نباید واست ...

خب عموم جوون بوده تصادف کرده .

تو شهر ما به رسم وادم احترام  اینجوروقتا اول میریم از صاحب عزا(مثلا بابات) اجازه میگیریم وکله قند میبریم وتسلیت وفاتحه میخونیم بعدش اونارو هم دعوت میکنیم عروسی.

اگه خانواده شوهرت براتو ارزش قایل باشن دوس دارن که تو هم باشی باید خودشون تورو اول ببرن آرایشگاه وخوشگلت کنن .

عزیز چهلم پنج شنبه اینده هست ینی روز حنابندان خواهر شوهر.اصلا بخوام برم باید یکم بخودم برسم وقتی نیس ...

خب حنا بندون رو نرو

بعدش برو ارايشگاه و رنگ و ...

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
خب عموم جوون بوده تصادف کرده .

خدا رحمت کنه.دیگه هرچی بوده چهلش سر اومده  .حنا رو هم نرفتی اوکی ولی عروسی برو.بای

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
تو شهر ما به رسم وادم احترام  اینجوروقتا اول میریم از صاحب عزا(مثلا بابات) اجازه میگیریم وکله ق ...

اره ماهم همین رسمو داریم ولی اینا انگار من مردم اصلا نیستم بخدا بی انصافن یه لحظه بگن اینم دخترما

خدا رحمت کنه.دیگه هرچی بوده چهلش سر اومده  .حنا رو هم نرفتی اوکی ولی عروسی برو.بای

مرسی عزیز ممنون ک راهنمایی کردی بای

[QUOTE=65190838]اره ماهم همین رسمو داریم ولی اینا انگار من مردم اصلا نیستم بخدا بی انصافن یه لحظه بگن اینم دخترما[/QUOTE

پدر بزرگ منم امسال عید فوت کرد اگه خواهرشوهرم عروسیش بود ومنو دعوت نمیکردن به هیچ وجه نمیرفتم اگه خودم واسه خودم وخانوادم ارزش قایل نباشم دیگران هم ارزش قایل نمیشن.خوبه که شوهرت پشت تویه.یعنی به تو حق میده.من خواهرشوهرام حتی یه اسمس تسلیت هم نفرستادن بهم، قطع رابطه کردم باهاشون.اما مادرشوهرم زن خوبیه.خداحفطش کنه دخالتی هم نمیکنه تو روابط من ودختراش.