2777
2789

یه سال و دو ماهه عقدیم دیگه خسته شدیم از این وضعیت همش دعوا و بحث سر چیزای الکی😓 منو شوهرم خیلی همدیگه رو دوس داریم. بدبخت شوهرم همه تلاششو میکنه زود بریم سر خونه زندگیمون کلی وام گرفته ماشین فروخته که یه خونه بخریم بعدش عروسی کنیم ولی همه چی گرون شده😢 خانواده ها اصلاااا درکمون نمیکنن همش میگن زوده واس عروسی .

موقع خاستگاری مامان بابای من بهشون گفته بودن ما میخایم دخترمون دو سه سال عقد بمونه الانم هر موقع شوهرم تو خونشون میگه پس کی ما عروسی میکنیم بهش میگن هنوز سه سال نشده که 😤😤

متنفرررم از این دوران زهرماری عقد توروخدا دعا کنین زودتر تموم بشه 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا حالا مگه آیه نازل شده سه سال بشه  بشینید بشون بگید کاراتون رو براه شده میخاین برین سر زندگی ...

فک میکنن اگه عروسی کنیم اینارو فراموش میکنیم انگار میخایم کجا بریم😟

اخی عزیزم درکت میکنم منم وحشتناکترین روزای عمرم دعواهای دوران عقدمون بود بعداز 7سال هنوز خانوادهامون باهم قهرن بااینکه مثلا فامیل درجه 1هم هستیم.

برات دعا میکنم زودتری حل بشه.

من اخرش یه روز صبح زود همه وسایلامو جمع کردم با شوهرم رفتیم خونه خواهرشوهرم که خییییلی خوبن.اونام مجبور شدن توافق کنن ما عروسی بگیریم.

ولی عروسیم خیلی بد بود هنوز حاضز نیستم بهش فکر کنم یا فیلمشو ببینم.همه انگار مهمون غریبه نشسته بودن.

خانوادم خیلی برام زحمت کشیدن و دوسم دارن ولی نتونستن ناراحتیشونو تو خودشون بریزن.خیلی شب عروسیم ناراحت بودن

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
اخی عزیزم درکت میکنم منم وحشتناکترین روزای عمرم دعواهای دوران عقدمون بود بعداز 7سال هنوز خانوادهامون ...

منم چون مامان بابام همش میگن ۳ سال باشه خونواده شوهرمم لجشون گرفته میگن نه پس ۴ سال بمونین 

منم چون مامان بابام همش میگن ۳ سال باشه خونواده شوهرمم لجشون گرفته میگن نه پس ۴ سال بمونین 

باید دوتایی جلو همه وایسین بهشون بگو  اصلا عروسی نمیخوام من شوهر دارم میرم پیشش، دیگه هم خانوادم نبستین، حالا که زندگیم رو خراب کردین 😡

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
شوهرم اولاش تو روشون وایمیساد ولی الان میگه خسته شدم دیگه حرف گوش نمیدن

بهشون بگین دوتایی ، اگه بیشتر از 5 ماه طول بکشه من با شوهرم میرم زیر یه سقف اسم شما رو هم نمیارم، اگه میخواین فراموش نشین، من زنشم زن قانونی اختیارم رو داره شوهرم تمام 😡

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜