2777
2789
عنوان

روز اول گرجستان 😹

| مشاهده متن کامل بحث + 2458 بازدید | 50 پست

آره دیگه الان همه میان میگن من رفتم و فلان
و از دید بقیه الان گرجستان مدینه ی فاضله س و خاک بر سر کشور خودمون!
منم رفتم سفر خارجی،ولی اینجور نمیگم و حتی تاپیک نمیزنم که رفتم کجا ولی دیگه کشورمم خوار نمیکنم...
موفق باشید

تفلیس رفتین یا باتومی؟ کلا چطوره؟ خوش گذشت؟

تفليس بد نيست من تنها اومدم. واسه كساني كه با دوستان يا همسرشون ميان اره خوبه

خدا را در قلب كساني ديدم كه بي هيچ توقعي مهربانند 🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بگذره.به نظرت ارزش رفتن داره؟من همیشه برای رفتن به گرجستان مردد هستم.چند بار تصمیم گرفتم برم دوب ...

با ٢٠٠ دلار بياي ميتوني خودت بچرخي و تفريح كني. دو سه روز با خيال راحت 

هزینه ها اونجا چطوریه؟ خوردو خوراک و پوشاک؟ بعد ویزا میخواد؟

خورد و خوراك خوبه   

پوشاك  با ارزشي كه پول ايران الان داره نميصرفه 

آره دیگه الان همه میان میگن من رفتم و فلان و از دید بقیه الان گرجستان مدینه ی فاضله س و خاک بر سر کش ...

بخدا اگه فقط يكم به شمال كشور و جاهاي ديگه برسن و يع قانون بياد كه ريختن اشغال حتي كوچك در خيابان جريمه داره نصف راهو رفتيم ايران قابليت گردشگري و داره و من ايرانو نميكربم چون الان دلم تنگه خانوادمه و ايران حالا من يروز اومدم بيرون و اينجا راحتم اما هيجا وطن نميشه كه

منم دیدم کشورای دیگه هم دیدم اما مثلا استرالیایی همشون ارایش داشتن و همه از دم مژه کاشته بودن و برق ...

دقيقا اينجا  بيشتر خانوما فقط خوش هيكلن حتي موهاشونو يه شونه نردن😹

و یه سوال دیگه تا کی ارز میرن؟ به زبون انگلیسی میشه باهاشون حرف زد میفهمن یا حتما باید گرجی حرف ...

خيلي كم ميفهمن اما خودشون با ايما و اشاره هم ميحرفن اكثرشون روسي بلدن اما اگه انگليسي هم بلد نباشي بازم اينجا راحتي

عزیزم قیمتا واسه خرید چه طوریه؟ با تور رفتین؟نفری چند؟  لطفا سوال منو جواب بده اخه دلم میخواد ...

الان قيمته تور گرونه تقريبا  ٢٦٨٠ تور من سد واسه ٣ شب و ٤ روز هتل٤ ستاره

اينجا  بهنظرم فقط دسترسي هتل به مركز شهر مهمه نه ستاره هتل چون اگع هوا خوب باشه تو هتل موندن اصلا خوب نيس ادم همش بيرونه جز  موقع خواب