2777
2789
عنوان

خونه ی جدید و همسایه ی جدید

333 بازدید | 14 پست

ما دوهفته س اومدیم خونه ی جدید

هر روز با صدای دعوای همسایه بالاییمون از خواب بیدار میشم

یه مادر و یه دختر حدودا 7ساله که همیشه مامانه سر بچه ش داد میزنه میگه ایشالله اتیش بگیری از وقتی دنیا اومدی زندگیم خراب شد

یا صداش میزنه میگه دختره ی ایکبیری

برو بیرون از خونه

و خیلی حرفای دیگه میزنه و فقط هم داد میزنه

بچه هه هم خیلی مظلومانه همش گریه میکنه میگه مگ من چیکار کردم  

دلم خیلی اتیش میگیره صدای گریه بچه رو میشنوم

کسی راه حلی نداره ک چیکار کنم؟

طوری ک بهم نگن دخالت نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو درشون رو بزن بگو شاید برای صدای نکره ات هست که زندگیت خراب شده دهنتو ببند 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

كم كم باهاش صميمي شو بهش كمك كن 

به نظرم كارت خيره 

ولي يه روز مثلا براش يه چيزي درست كن ببر بگو خيراته 

يه بار يه ابزار ازش بگير مثلا پيچ گوشتي باهاش دوستي كن 

كم كم ارومش كن 

اگه حرصله اشو داري 

معلومه زنه ناراحتي اعصاب گرفنه نياز به كمك داره

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
واش قبل بچه دار شدن یه تست سلامت اخلاق میگرفتن از ادما😢😢😔😔

منم قبلا همين قدر راحت از اين خرفها ميزدم تا اينكه از نزديك ديدم 

شايد بعد بچه دار شدن شوهرش خيانت كرده 

شايد داغ ديده 

اونم يه انسانه به حدي رسيده ك حتي ديگه بچه اشو نميتونه ببخشه 

دنبال يه مقصره 

شايد بزرگتري نداره ك راهنماييش كنه 

اينقد اتفاقهاي دردناك و عجيب ميافته ك سنگ هم باشه خورد ميشه تا بشه يه انسان 

اين معلومه يه افسردگي معمولي نيس

ادم الكي به اين حد نميرسه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
كم كم باهاش صميمي شو بهش كمك كن  به نظرم كارت خيره  ولي يه روز مثلا براش يه چيزي درست كن ...

منم یکم دگ بچم دنیا میاد اصن حوصله شو ندارم

ب شوهرم میگم یه روز این زنه رو میکشم حتما

منم قبلا همين قدر راحت از اين خرفها ميزدم تا اينكه از نزديك ديدم  شايد بعد بچه دار شدن شوهرش خ ...

این حرف شما درسته ولی کم پیش میاد استثنا به نظرم از هر ۱۰۰ نفر ی که اینجوری میشن ده نفر زندگی فوق العاده داشتن و یه حادثه یه اتفاق زندگیشونو از این رو به اون رو کرده ولی نود نفر دیگه منظورم اکثریت به چشم خودم دیدم که اکثریت زندگی هاشونو ذهناشون حالشون خوب هم نباشه به امید بهتر شدن زندگی به امید خوب شدن اخلاق شوهر بچه دار میشن اون بچه چه گناهی کرده اخه

بعدشم دوست من منکه حرف بدی نزدم میگم کاش تست اخلاق بگیرن هم قبل ازدواج هم قبل بچه حتی یه روز خودم بخوام بچه دار بشم دوست دارم این تست اخلاق برای خودمم باشه بفهمم صلاحیت مادر شدن دارم یا نه بعضی وقتا یه انتخاب هایی تو زندگی داریم که چون تجربش نکردیم نمیتونیم بزرگی مسیولیتشو تصور کنیم تو ذهنمون حتی خودمونم نمبدونیم امادگی داریم براش یا نه و به کررات دیدم مادر هایی که زندگیشون افتضاحه حتی معنی خوشبختی رو هم نمیدونن و یک موجود بی گناهو وارد زندگی میکنن به خاطر پر کردن کمبود های خودشون یا تنهاییاشون یا خودخواهی☺💚