2777
2789
عنوان

خانمای ای وی افی یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 36 پست
3200

شما کجا رفتید؟

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
برای من ماه پیش شد ۶ ونیم  میلیون تقریبا.

شما ابن سینا رفتید؟؟کجاست؟بعد اینکه همین رفتید کارتونو انجام دادن یا اینکه باید تو نوبت باشید؟؟اونجا هم مثل مطب شلوغه و کلی باید برای هر کاری تو نوبت باشی؟؟میشه لطفا جواب سوالامو بدید

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من شنیدم بیمارستان طالقانی یک میلیون ونیم هزینش میشه شما اطلاعی ندارین؟

طالقانی کجاست؟

شما کجا رفتید؟

اصفهان

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
منم نمیدونم فقط شنیدم 

مرکز ناباروری امید چی؟؟دربارش چیزی میدونید

مرکز ناباروری امید چی؟؟دربارش چیزی میدونید

من خودم بیمارستان عرفان میرفتم هزینش خیلی برام سنگین بود بهم گفتن برو طالقانی هزینش یک ونیم بیشتر نیست بیمارستان لاله هم یک ونیم میشه ،یزد هم یک میلیون میشه ،ولی امید رو نشنیدم عزیزم 

شما ابن سینا رفتید؟؟کجاست؟بعد اینکه همین رفتید کارتونو انجام دادن یا اینکه باید تو نوبت باشید؟؟اونجا ...

تهران.خیابون یخچال.نزدیک مترو قلهک.

من ۵ سال پیش پرونده داشتم.جدید ها رو نمیدونم.

اما زیاد معطل نمیشدم.از قبل وقت میداد برای هر زمان که لازم بود که بریم.

اولش که میری تشکیل پرونده میدن و خودت میری آز میدی.همسرت هم آز اسپرم.بعد شما میرین درمانگاه زنانش و همسرت درمانگاه مردان. 

۷ طبقس.هر طبقه یه چیزیه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
منم دکتر گفته باید اهدایی بگیری...هزینش خیلی زیاد میشه..ندارم که انجام بدم..

یعنی چی اهدایی