2777
2789
من یه بار بعد از اون ماجرای لایی پیکه به برادر شوهرم ک فوتبالیته گفتم عااالی زدا توهم بلدی ازاین لاپایی ها؟؟😇😇😇😇😂😂😂😂
👑زندگیه من ❤انقدر خوبی که نمیدونم در وصفت چی بنویسم👑

چند سال پیشم تاندون دستم پاره شده بود عمل کردم به خواهر کوچیکم گفتم کاندوم دستم پاره شده 😅😅 اونم گفت کجات پاره شده 😳😳😳😂😂 مامانم سریع پرید وسط گفت کاندوم بچه برو به درست برس 😂😂😂😂 خواست درستش کنه مثلا 

به بارم انقد موهامو رنگ مشکی کرده بودم مامانم عصبانی شد گفت چه خبره انقد کرپلاغی میکنی 😅😅

زندگی حد فاصل بین B و D است (‌تولد : birth  و  مرگ : death ) ولی بین B و D یک حرف دیگر یعنی C هم هست ! ( انتخاب : choice ) انتخاب‌های ما ، مهمترین بخش زندگی ماست ؛ در انتخاب‌هایمان دقت کنیم ...💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حامله بودم کاسنی و ترنجبین می خوردم .شوهرم شبا یا م مینداخت بخورم تلفیق این دو رو میگفت ک س نجبین....

یه شب جلو مامان بابام و داداشام گفت عزیزم ک س نجبین خوردی؟؟؟ حالا خودشم نمیفهمه اشتب گفته

مث اونا که میخوان لوس حرف بزنن چبدش چلبه 😜

دقیقا 

بیچاره مونده بود چی میگم 😂😂😂

زندگی حد فاصل بین B و D است (‌تولد : birth  و  مرگ : death ) ولی بین B و D یک حرف دیگر یعنی C هم هست ! ( انتخاب : choice ) انتخاب‌های ما ، مهمترین بخش زندگی ماست ؛ در انتخاب‌هایمان دقت کنیم ...💟
اشتباه تلفظ  بچه ها مثلاً دختر آبجيم وقتي دوساله بود به ريخته ميگفت ر ي ده  يكبار ب ...

من یه دختر عمه دارم همه کلماتی که خ ارن رو ک تلفظ میکنه حالا ینا یه دوست خانوادگی دارن به اسم خسرو.نمیدونم چرا هروقت بره خونشون دختر عمه کوچولو منم از همون اول اعلام میکنه عمو ک...رو اومد.یعنی هر دفعه ها😂😂😂

#در_خانه_بمانیم
یه بارم تو دفتر کارم بودم همکارم گفت سی دی ویروس کش رو از اقای فلانی بگیر بیار منم رفتم پیشش گفتم بب ...

واى عجب سوتى 😂😂😂😂😂😂

ميدونم معجزه ميشه و تو بر ميگردى خونه عزيزم 

فردای بله برونم با شوهرم رفتیم پارک ساعی. اومدم باهاش صمیمی بشم گفتم بیا تا بالای پله ها بدوئیم. هیچی 4 تا پله که رفتم خوردم زمین ولو شدم. بیچاره هول شد گفت پشخ زمین شدی؟ الان 8 سال میگذره به دلش مونده من یه بار پخشو درست بگم. :)

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
وای ای جان دخترا خیلی بابایی ان.منم بچه بودم بابام تو آفتاب می ایستاد دلم براش میسوخت

💋💋💋💟💟💟🌼🌼🌼😍😍😘😘😘

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo