2777
2789

اول بگم همه تونو خیلی دوس دارم ❤ ممنون که میاین و به درددلام گوش میدین ...دلم میخواد حرفامو به یه غریبه بگم که منو نمیشناسه و فقط گوش میده ، کی بهتر از شما ها ؟! 

میدونید بچه ها راستش تاحالا تو زندگیم هیچ کس ، منظورم جنس مخالفه ، نبوده که منو دوس داشته باشه 😔 کسی نبوده که دلش برام تنگ بشه و بخواد وقتش رو با من بگذرونه ، هیچ وقت کسیو نداشتم که نگرانم بشه و فکر من باشه 

وقتی دخترای همسن خودمو میبینم که تو یک رابطه عاشقانه هستن ، قلبا براشون ذوق می کنم ولی دلم خیلی برای خودم میگیره 😢 هیچ وقت کسی از ته دلش منو نخواست ... به قیافه و این چیزام اصلا نیست 

خلاصه که انگار من هیچ نیمه ای تو این دنیا ندارم 

میشه واقعا ؟! 

ممنون از همگی که اومدین تاپیکم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ بهتر..شرشون کم

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

خدا خواسته  تو پاک بمونی برای نیمه گمشدت که اونم مرد پاکیه الطیبات لالطیبین

من نمونه یک زن خوشبخت با بیش از پونزده سال تجربه زندگی مشترکم.کم سن ازدواج کردم درس خوندم تفریح کردم و الان از هم سنای خودم که دیر ازدواج کردن یا مجرد موندن خیلی راضی تر و خوشبخت ترم.اگر بهتون گفتن زود ازدواج کردی بعدا پشیمون میشی بدون غلط میگن.زمانی پشیمون میشی که انتخابت اشتباه باشه والا زود و دیرش تاثیری تو پشیمونی نداره.معیارهای ازدواجتون پول و ثروت و خوشگلی و هیکل و قد و تیپ نباشه.عقل و شعور و اخلاق و فرهنگ و اصالت خانوادگی باشه میبینید در هر سنی باهرکسی ازدواج کنید خوشبخت میشید

عزیزم چند ساله هستی؟؟بنظر من چیزی رو از دست ندادی رابطه اغلب حرص و عذابه برای جنس مونث 

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
آگه دور و برت پر از رابطه های عاشقانه خوب باشه دیگه دلت تنهایی نمیخواد عزیزم 

پر هست خیلی زیاد /: 

ولی من دوست ندارم قرار نیست زندگیم رو بر طبق روابط دیگران بچینم و براش تصمیم بگیرم خودم میگم دوس دارم ایطور باشه همین(:

یه عکس یادگاری زیر دوربین مرگ با عزرائیل دارن همه