2777
2789
دخمل من 45 روزشه . با وزن کم به دنیا اومد و یک هفته بستری شد. دکترش گفت به خاطر وزنش هر موقع شیر خواست بهش بده. شبها تا ساعت 3 بیداره بعدش هم نیم ساعت به نیم ساعت یک بار برای شیر خوردن بیدار میشه . نفخ شدید هم داره. گریپ میکسچر هم میخوره....
روزها هم باید به کار خونه و اون یکی دخترم برسم. خیلی خسته شده ام . تا کی می خواد این طوری باشه... لطفا راهنمایی کنید.
***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهار عزیزم

تا حدود 3 ماهگی که بچه خوابش نظم بگیره همینطوره

ولی اگر عادتش ندی شبها بخوابه تا یکی دو سالگی هم شبها بیچاره ت می کنه

پسر من 13 ماهشه هنوز شبها 2-3 بار شیر میخوره و پهلوی من می خوابه!!!!
منم خیلی خسته میشدم حالا شیرم رو میدوشم و شبا میدم.خیلییییییی بهتر شده. چون یه جا میخوره و تا 2 ساعت سیره
عکاسی تخصصی مادر و کودک در تبریز, تخفیف ویژه 30 درصد در ماه محرم و صفر با دکورهای متنوع و اختصاصی کودک
ممنون از همه دوستان خوبم.ساناز جان شیرم کافیه چون ماه اول یک کیلو وزن گرفت. موقع تولد 2200 بود.بچه های ریز بزرگ کردنشون خیلی سخته... خدا کمکم کنه.
***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
بهار جون دختر منم همین طور بود الان 3 ماهش کمی بهتر شده البته حمام کردن و دوشیدن شیر خیلی بهت کمک میکنه ...........
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه
ای جونم .......خوب میشه گلم .....
قنداقش کن .......خیلی ج.اب میده .........ببین چه جوری دوست داره بخوابه ....برای دلپیچش هم حتا آروغش رو بگیر 20 مین ...........به پهلو هم بخوابه خوبه .....
خواستن ،توانستن است
بچه ها به همتون پیشنهاد میکنم کتاب نجوا با کودک رو بخونید خیلی بهتون کمک میکنه ! در ضمن تا سه ماه اول بهترین موقع است که بخواید خواب بچه رو تنظیم کنید من تونستم و هیچ مشکلی خدا روشکر با خوابش ندارم! پارسا ده روز دیگه 5 ماهه میشه!
عزیزم قبل از خواب 2تا 3 پیمونه شیرخشک بده هیچ اتفاق خاصی نمیفته اینجوری سنگین میشه و میخوابه من پسرم نوزاد بود اینجوری خواب 4-5 ساعته داشت تا صبح دوبار بیشتر شیر نمیخورد اگر دست و پای بچه رو هم با یه پتوی نازک ببندی بهتر میخوابه حالت قنداق این قنداق که قدیمیها اختراع کرده بودن بی حکمت نبوده باور کنین تاثیر معجزه آسا داره
& نوشین (مامان بردیا)&
چیزه جالبی که فهمیدم در مورده نی نی ام اینه که هر موقع همه میخوابن و همه جا ساکته حوصله اش سر میره میخوابه با قنداق اصلا رابطه خوبی نداره وقتی روز خوب میخوابه شبشم خوابش خوبه پس سعی نکن به زور بیدار نگهش داری چون بی خوابی میزنه سرش دیگه خوابوندنش سختتره اگه پوشکشو عوض کردی شیرم خورده اروغشم گرفتی بذار سر جاش خودش بخوابه