2777
2789
عنوان

دیگه میترسم تو خونه راه برم😭😱😩

281 بازدید | 16 پست

اینجا خیلی گرمه.. 

خونه ماهم حیاط داره ودرخت داره.. 

از بس بیرون گرمه وداغه جک وجونور میاد تو خونه😫😫😫😫

الان ی مارمولک دیدم😁😁

هر کار شوهرم کرد بفرستش بیرون.. ازینور ب اونور جست میزد😖

دگه مجبور شد بکشش😲

چییییکار کنم خدااااا.. 

بچمم خوابه همش میترسم دوباره مارمولک بیاد تو خونه😭😭😭😫😫😫😫😫😫

سم مخصوص داره یه چیزیه شکل شیشه پاک کن ولی سیاهه قابش
اونو ک از بیرون بزنی دور تا دور پنجره ها و پایین در،اصلا نزدیکش نمیشن چون بوش رو سیستم عصبیشون تاثیر میزاره هم سوسک هم مارمولک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه در بستس..  نمیدونم چجوری میان وخودشونو جا میکنن😫 هر سوراخی داش همه رو شوهرم بسته..&nbs ...

اره ماشالله خیلی انعطاف پذیره بدنشون 

وای خیلی چندشن ما هم حیاط داریم پارسال تا در خونه رو باز کردم چسبیده بود به در خودشو انداخت داخل 

خدا خیرت بده.. اسمش رو نمیدونی؟

چندتا کارخونه ازش میزنن برا همین چندتا اسم داره اما همه شون یه قابی دارن شکل شیشه پاک کن ولی مشکی.عطاری ها و سم فروشی ها همه دارن جلو چشمه.بگی برات میارن 12 تومنم هست وکلی ازش میشه استفاده کرد.من خیلی جواب گرفتم با همین و ب هرکی گفتم راضی بوده

چندتا کارخونه ازش میزنن برا همین چندتا اسم داره اما همه شون یه قابی دارن شکل شیشه پاک کن ولی مشکی.عط ...

مرسی عزیزم.. میگم حتما شوهرم بگیره.. بلکه خلاص شم از دستشون.. 

اینا چون بیرون گرمه و داغه وچیزی برای خوردن پیدا نمیکنن میان توخونه😰😰😰