2777
2789
عنوان

چکارکنم به نظرتان

376 بازدید | 33 پست

شوهرم از ظهر با دوستاش قرار باغ داشتن رفت هنوز یه زنگ نزده، وقتی خواست بره بحثمون شد بنطرتون چکار کنم ؟ ساعت 12 هست هنوز نه اومده نه زنگ زده

خدایا سپاسگزارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لطفا فقط طلاق والا😂

شما هم برو بگرد خوشی کن ساعت یک شب برگرد بعد اگه دعوات کرد بگو عزیزم تو اولویت اولت به جای این که زنت باشه دوستاتن منم نمی خوام اولویت اولم کسی باشه که اولویت اولش نیستم من به خودم احترام میزارم.

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....

بی تفاوت باش و وانمود کن برات اهمیتی نداره

زنان را تشویق می‌کنم که یک لحظه به بدن‌هایشان ( سایز و شکل و اندازه‌اش) فکر نکنندو به جای آن به دستاوردهایشان،زندگیشان،رویاهایشان،اهداف‌شان،خوشحالی و رضایت خودشان فکر کنندو به جای اینکه فکر کنند چگونه بدن‌هایشان را کوچکتر کنند،به این فکر کنند که رویاها، هدف‌ها، شادی و رضایت خودشان را گسترش بدهند. - جمیله جمیل
دلم گرفته، وقتی بیکاره چهار صدتا زنگ میزنه ولی با دوستاش یادش میره زن داره

شوهر منم همینطوره تقریبا عادت کردم

هربارم میگم تو تایم خالیتو برا من میذاری و اولویت صدم زندگیتم میگه دوباره بچه بازیاتو شروع کردی ادم باش دیگه

من ب جز تو کسیوندارم😐😐

ای بابا خراب شد که.پیام بده میخوام بخوابم میای یا صبح مستقیم میری سرکار

فرداجمعه س عشقم😯😯

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍