2777
2789
عنوان

ندید پدید بازی خودتون یا اطرافیانتون چی بوده😖😅😒

| مشاهده متن کامل بحث + 88454 بازدید | 886 پست

یه عروسی رفته بودیم.

عروس داشت اون وسط میرقصید.

بعد مادرشوهرش داشت میرفت که بهش شاباش(شادباش) بده.عروس رقصش رو قطع کرد داد زد الآن نیاید شاباش بدید الآن نیاید شاباش بدید.شاباش یه آهنگ جداگونه داره همتون اونموقع بیاید بهم شاباش بدید.😶😑😯🤐😮

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
مهمونی پشت عقد زنداییم بود. مامانش همه ماهارو دعوت کرده بود و یه سفره بزرگ و رنگین انداخته بود. دست ...

گفتی مهمونی پشت عقد یاد مهمونی پشت عقد پسر عموم افتادم که طرف عروس همه فامیلو دعوت کرده بودن 

خلاصه موقع شام کباب از بیرون گرفته بودن برنجو خودشون درست کرده بودن.خیلیم آدمای خوب و مهربونی بودن سر سفره غذارو که خوردیم عمه بزرگم هرچی کباب توی ظرفا مونده بود برمیداشت میریخت تو پلاستیک مادر دومادم که زنعموم بشه همین کارو میکرد.

منو مامانم از خجالت داشتیم میمردیم 

اونام تعجب کرده بودن 

حالا هم عمه ام هم زنعموم وضعشون توپ 

اصلا نخورده نیستن ولی نمیدونم فازشون چی بود

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم همون نمره عالی بود می ارزید 😅😅😅😅😍😍😍

اره خدايي نمره را خوب داد 😅😅😅 

اگر ميخواست بندازتم ابروشو ميبردم تو دانشگاه  ميرفتم ميگفتم اين به من قول ازدواج داده نمياد بگيرتم همه پسراي كلاسمون هم شاهدن 😂😂😂😂

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

[QUOTE=65164776]سارا تویی؟😎😆 منم الی جاریت😅[/QUOTE

نه من سارا نيستم دلي هستم الي جون 😂😂 

ولي خدايي اسم يكي از جاريمام الي اسمتو ديدم گرخيدم 😅😅

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
یه عروسی رفته بودیم. عروس داشت اون وسط میرقصید. بعد مادرشوهرش داشت میرفت که بهش شاباش(شادباش) بده. ...

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

عروس چقد قشنگه ایشالا مبارکش باد دوماد خوش اب و رنگه ایشالا مبارکش باد شله شله شله شله شله .... 😅😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

یه آدم بشدت عقده ای بود شوهرش سمند داشت، حالا سمند مال باباش بود و مال هزار سال پیش، بعد هر دیقه ب من نشون میداد میگف اون سفیده رو می بینی؟ ماشین ماست😑 بعد یه سری گف بیا بهتون قرضش بدم برید دور بزنید.... خودم ک نمیرم بجای من تو برو دور بزن خوش بگذرون.... دیگه نامزد سابقم شش ماه بعدش سراتو خرید زنه بیخیال شد.... 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

منم هر وقت برام خواستگار میومد بعده رفتنشون میفتادم به جون میوه ها مامانم میگفت طفلی میوه ندیده ک فقط از اون قسمتی که خواستگارا میرفتنو من میوه هارو میخوردم خوشم میومد😅 حالا بابای من عادت داره خیلی میوه میخره برای خونه ولی میوه ی خواستگارا ی چیز دیگه بود یادش بخیررر الان مامانم از شرشون راحت شده😅

خدایا خودمو و نی نی مو سپردم دست خودت
منم هر وقت برام خواستگار میومد بعده رفتنشون میفتادم به جون میوه ها مامانم میگفت طفلی میوه ندیده ک فق ...

میوه خاستگاری 😅😅😅😅😅... دیکه ببین اونایی که میان خاستگاری چقد بهره میبرن😅😅😅😅

میوه خاستگاری 😅😅😅😅😅... دیکه ببین اونایی که میان خاستگاری چقد بهره میبرن😅😅😅😅

اونا ک چیزی نمیخوردن فوقش یدونه اونم زورکی خخخ دمشون گرم به فکر من بودن همرو واسه من میزاشتن😁😉

خدایا خودمو و نی نی مو سپردم دست خودت

بچهااینوتعریف میکنم چون هم برادیشبه هم خیلی ضایع بودخداییی اب شدم

خانمایی که بچه کوچیک دارن میدونن که همیشه دستمال کاغذی بایدتوکیف باشه من خودم به شخصه همیشه ازاین کوچولوهادارم

تااینکه به درخواست شوهرگف بریم بیرون منم اون دستمالاتموم شده بودیکی ازاین دستمال رولیها که واسه واسه مصرفای توالته ولی نوبودهنوزنذاشته بودم توتوالت

سریع وهولهولکی چپوندم بارول کامل توکیفم ازشانس بدمن وقتی رفتیم خواهرشوهرمیناروهم دیدیم اومدن پیشمون پدرشوهرومادرشوهرم وبقیه خوانواده شوهربه ماملحق شدن

بعدخوردن غذاهمه پی دستمال کاغذی میگشتن که شوهرمن گف مریم توکه توکیف دستمال آوردی بده بهشون

من همونجوری هنگ موندم باهزارخجالت دراوردم وهمینجوری داشت دستماله بین ۲۰نفردست به دست میشد

انقدضایع بودکه اب شدم 

برمن عبرت تادیگه رول توالت باخودم حمل نکنم😆😆😆😆😆😆

فقدهمین ازش مونده😂😂😂😂

هرکسی به به وقت یاری رهبرش درخواب باشدبالگددشمن ازخواب بیدارمیشود.             امام علی (ع)
بچهااینوتعریف میکنم چون هم برادیشبه هم خیلی ضایع بودخداییی اب شدم خانمایی که بچه کوچیک دارن م ...

اااا من همیشه ازین کارا میکنم یعنی منم ندیده ام😅😅😅