2777
2789
عنوان

این واقعا طبیعیه؟؟؟؟؟

107 بازدید | 7 پست

اولش بگم شاید از نظر شما مشکلم خیییلی مسخره و بی اهمییت باشه...ولی خب چیکار کنم تو فکر شم....من یه دوستی دارم که الان دانشجوعه و طبیعتا هم سنیم.....سر یه جریانی ازش ناراحت بودم چیز خاصی بهش نگفتم که تاراحت شه فقط دو سه روز تو تل بهش پیام ندادم....بعد سه روز برام نو شته که محبور نیستی به من پیام بدی و تهش گفت خداخافظ...الان واقعا این انقدر مهم بود که دوستیه دو ساله رو بهم بزنه؟؟؟شایدم تقصیر منه...ببخشید  اگه تاپیکم جالب نبود ولی خب الان یه هفتست قهره 

میشه برام دعا کنین ...گناه دارم😔😔😔😔😔
شاید رو تو حساب دیگه ای باز کرده یا تو تنها رفیق صمیمیش هستی یا منتظره الان بری ببینی مشکلش چیه

نه دوست دیگه ای هم داره.  دانشگاه....به قول شما شاید اشتباه از من بوده....دلم میخواد بهش زنگ بزنم...ولی میترسم جوابمو نده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دوست دیگه ای هم داره.  دانشگاه....به قول شما شاید اشتباه از من بوده....دلم میخواد بهش زنگ بز ...

همیشه یه نفر باید کوتاه بیاد دیگه.تو زندگی زناشویی هم همینطوره.شاید الان داره خدا خدا میکنه ک بری و نازش رو بکشی

همیشه یه نفر باید کوتاه بیاد دیگه.تو زندگی زناشویی هم همینطوره.شاید الان داره خدا خدا میکنه ک بری و ...

اخه وقتی گفت خدافظ بهش گفتم وقتی تو به این راحتی میگی خدافظ من بهت چی بگم....فکر کنم منظورم واضح بود که نمی خوام باهاش قهر کنم..با اینکه سین کرد ولی جواب نداد...اخه مغرورم هست

خب به جا اینکه بنویسه مجبور نیستی به من پیام بدی اون پیام میداد تو حتما جوابشو میدادی مگه حتماباید تو پیام بدی اما خب اگه دلت میخواد میتونی دلخوریشو رفع کنی امشب باهاش آشتی کنی اگه بلاک نیستی ازش بپرسی چرا قهری سر چی؟؟

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
خب به جا اینکه بنویسه مجبور نیستی به من پیام بدی اون پیام میداد تو حتما جوابشو میدادی مگه حتماباید ت ...

منم دقیقا بهش همینو گفتم اخه خودم رو این چیزا حساس نیستم...اگه دوستام چند روز بهم پیام ندن میگم حتما کار دارن یا سرشون شلوغه..ولی اون میزاره رو حساب بی محلی...دلمم نمیاد باهاش قهر کنم