2777
2789
عنوان

دوستانی که ای وی اف کردن یا در این مورد اطلاع دارن میشه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 43 پست
من قبلآ دکترم چندماه دیفرلین داد که خوب بشه نمیدونم نتیجه داشت یا نه اخه یهو مجبور شدم برم لاپرا واس ...

برا ivf  همونو که گفتم میدن این دارو رو نمیشناسم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
توسونوی پارسالم نوشته چهار ونیم میلیمتر البته جدید هم دکترم سونو کرد ولی نگفت چقدر فقط گفت خوبه

سعی کن بدونی 

چون خیلی از دکترا به خاطر منافع خودشون با اندومتر پایین انجام میدن این کارو که نتیجه درصدش به استراحت و ارام بودن و بدن طرف میمونه 

معمولا از 8 به بالا مورد خوبیه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه بلافاصله انتقال ندادی باید 3 تا پریودی فاصله بیفته که بدنت طبیعی بشه. حتما گفته بری برای بررسی ض ...

آهان مرسی از جوابت گلم😍😍

چقدر حسرت  به دلیم‌ 
چندتا تخمک داشتی؟

سلام خوبی؟ امپول پروزسترونو برات قطع کردن یا نه؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
برا ivf  همونو که گفتم میدن این دارو رو نمیشناسم

من درمانم میکرو بوده ولی تو انتقالش فکر نکنم تفاوتی داشته باشه

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
سعی کن بدونی  چون خیلی از دکترا به خاطر منافع خودشون با اندومتر پایین انجام میدن این کارو که ن ...

ممنون از راهنماییت حتما بعد از مصرف دارو میرم سونو بفهمم چقدره

چقدر حسرت  به دلیم‌ 
من درمانم میکرو بوده ولی تو انتقالش فکر نکنم تفاوتی داشته باشه

اره منم میکرو بودم ولی با روزی 5 تا استرادیول دیوارمو اوکی کردن

سلام خوبی؟ امپول پروزسترونو برات قطع کردن یا نه؟

سلام عزیزم ممنون تو خوبی

خودم قطشون کردم 😐

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
سلام عزیزم ممنون تو خوبی خودم قطشون کردم 😐

وای جدا😉😉چه دل و جراتی من هفته دیگه 12 هفته ام برم ببینم قطع میشه یا نه. 

اره منم میکرو بودم ولی با روزی 5 تا استرادیول دیوارمو اوکی کردن

نمیدونم شاید این ماه که رفتم اگه خوب نبود دارو بده قبل عید پانکچر شدم ولی هنوز انتقال نداشتم

دعا کنین ضخامتش خوب باشه واسه این یکی نخوام دارو استفاده کنم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
منظورم به دارو نبود به چیزهای خوردنی یا روغن هایی واسه ماساژ بود چون خودم جز چیزایی که دکتر میگه رو ...

کل حرفایی که بخوام بهت بزنم اینه سعی کن رحمت رو با روغن سیاهدانه شبا به مدت 7 تا 10 دقیه ماساژ بدی و روشو بپوشونی تا صبح 

اگه میلت میکشه صبحا کاچی کن با ارد سبوس دارو جکشنده ی زنجبیل و اویشن و گل محمدی گل کوو  و و در اخر چهارمغز رو هم اضافه کن ترشیجات نخور بعد نزدیکی سریع نرو دستشویی ده دقیقه فاصله بده بعد یک ساعت برو حموم 

بعد هر وعده فلفل سیاه 7 تا هم به شوهرت بده هم خودت بخور 

موفق باشی 

عزیزم چاره ایی نداشتم دیگه

یه میلیمترجانبود دیگه براامپول زدن

اخرین امپولی که زدم پوستم از چرم ضخیمتر و سفتر شده بود

همش قرمز و سفت شده بود امپول فرو نمیرفت

پرستارم گف امپول زدنت از حالا به بعد خیلی خطرناکه احتمال ابسه و عفونت زیاد شده 

قرص پروژسترون خارجی میخورم بجاش

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
کل حرفایی که بخوام بهت بزنم اینه سعی کن رحمت رو با روغن سیاهدانه شبا به مدت 7 تا 10 دقیه ماساژ بدی و ...

ممنون عزیزم

من 16 هفته ام به امید خدا.

ولی کماکان به اندازه 10 درصد لکه بینی دارم هنوز

نمیدونم شاید این ماه که رفتم اگه خوب نبود دارو بده قبل عید پانکچر شدم ولی هنوز انتقال نداشتم دعا کن ...

منم مرداد  تخمک کشی کردم خرداد ساال بعد انتقال دادم عجله نکن بذار تو شرایط مناسب انتقال بدی