2777
2789

ما یه آپارتمان سه سال پیش خریدیم ۱۲۰ متر دوخوابه ۱۵ سال ساخت خیلی خوش نقشه تک واحدی کلا چهار طبقه انباری پارکینگ  اما ما طبقه سوم بدون آسانسور  هستیم یعنی تنها نکته ی منفی خونه اینه که آسانسور نداره و محله اش زیاد جالب نیست افتضاح نیست اما خیلی هم خوب نیست . ما اونجا ساکن نشدیم اجاره دادیم و خودمون محله ی بهتری اجاره کردیم.

حالا توی همین کوچه که خونه اجاره کردیم یه واحد آپارتمان ۸۴ متری ۱۰ سال ساخت انباری پارکینگ آسانسور و دو واحدی و در مجموع پنج واحد هست چون طبقه اول تک واحدیه . این واحد طبقه سوم با آسانسور هست مستاجرش فامیل خودمونه و پیشنهاد داد که اون واحدتون رو بفروشین و اینو بخرین . اینم خوش نقشه است و محله اش خیلی بهتر از خونه اولی که گفتم هست

ما همچنان باید مستاجر بمونیم چون خونه اولی محلش برای پسرام خوب نیست و طبقه سوم بدون آسانسور هست و خونه دومی متراژش برای سه تا بچه کوچیکه .

پول جفت خونه ها یه قیمت هست .

حالا چه کنیم؟

خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت

84 متری خیلی کوچیکه

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه دومی بهتره بنظرم 

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی

فرقي به حالتون نميمنه بازم بايد شما مستاجر بمونين 

تنها فرقي ك داره تو محله خوب قيمت خونه بيشتر و بهتر ميره بالا مخصوصا تعداد سال ساختش كتره متراژ كمتره اسانسور داره 

ميتونين پول جمع كنين بعدا اونم بزارين فروش جاي مناسب بگيرين

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

اگر تمام جوانب رو برسی کردید و این خونه  خوب بوده بنظرتون

بفروشید و بخریدش

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

والا هر کس ی دیدی داره از دید من کسی ک سه تا بچه داره خونه سه خوابه میخواد پس فرقی بحالتون نداره

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

خانوما همون خونه اولی کلی وام داره و امکان گرفتن وام جدید نداریم چون نمیتونیم دیگه بیشتر از این قسط بدیم الانم جایی که مستاجرم جام خیلی خوب و راحته صاحب خونه ایران نیست اجاره نمیدم رهن کامل هستم 

خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت

به نظرم دومی رو بخرید.

اولی عمرش بیشتره، محلش بده و از همه مهمتر اسانسور نداره

دومی فقط کوچکه! اگر حتی خودتون نشینید هم بهتر اجاره میره و هم فروش 

قد ۱۷۰ 😊😊  وزن اولیه ۷۳ 😩😩 وزن فعلی ۷۰ 😀😀 وزن هدف ۶۴ 😍😍