خواهرم با یه آقایی یکسال که عقد کردن این آقا اخلاق بدی که دارند اول اینکه خیلی عصبانی میشن و زمان عصبانیت مدام فحش میدن اونم فحش های رکیک حتی به مامانم فحش میدن که من یکبار دیدم تو پیام هاشون به مادرم گفته بودن مادر ج ...مدام با خواهرم بحث دارن تقریبا هرروز وبه بحث کش میدن دوم اینکه تا حالا خواهرم تو گوشیش پیام های زیادی رو به دختر ها دیدن که قبلا باهاشون دوست بوده و هنوز این پیام ها و شماره ها تو گوشیش هست پاک نکرده که حتی قبلا باهاشون رابطه جنسی داشته و خواهرم میگه اوایل که باهاش رابطه داشتم زمان رابطه اسم یه دختر رو به زبون آورده و تازگیا خواهرم میگه یه دختر بهش پیام داده چرا نیستی و اونم گفته ازدواج کردم و دختره گفته زنتو بپیچون بیا و خواهرم وقتی به دختر زنگ زده کلی به خواهرم فحش داده اما اخلاقای خوبم دار مثلا خواهرم خیلی دوست داره بیشتر وقتا میبرتش خونه خودشون یعنی طاقت دور نداره میخواد خونه بخر سرویس طلا گرون خرید براش و با اینکه خواهرم قبلا با یه آقا صیغه نامزدی خونده بود عقد نه نامزدی بازم انتخابش کرد بهش توجه داروهای خیلی باهاش بحث میکنه و تو دعوا بهش فحش زیاد میده اینم بگم حتی بهش گفته که من بین تو خانوادم تورو انتخاب میکنم دیگه نمیدونم راست و دروغ
من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
نه خواهرم حتی بعداز یکسال هنوز حقوقشو نمیدونه چقدر
پس خواهرت مسخ شده!
عزیزم خواهر شما احتمالا کمبود محبت داره که با این اوضاع فجیع و خفت بار هنوز مونده باهاش
نرارید با این ازدواج کنه!
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
[QUOTE=65118657]یاخدا انگار میگین همین ک زندس کافیه☹ دیگه شما ک خودت دلت برا خواهرت نمیسوزه مادیگه چی بگیم اخه شما ک ...[/QUOTEشاید من جون خودم شوهرم بهم کم زنگ میزنه این برداشتم باشه ولی حق باشماس ما هم خیلی خوشبین به آینده این ازدواج نیستیم
من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عججججججب اقا شونصدتا دوس دختر داشته هیچ رابطه جنسی هم داشته الانم تو کار پیچوند ...
ما از این
البته عزیزم ما از این نظر میگیم رابطه داشته اول به خاطره گفتن ایم دختر دوم به خاطره اینکه خواهرم میگه تو پیام های قبلا یعنی مجردی پول واریز میکرده به کارت به خانمی سوم خودش البته با شوخی خنده گفته بود که من تو کار زدن پرده نبودم بلکه تو کار اپن بودم البته میگم با شوخی چون از این شوخی های مسخره زیاد داره حالا خدا عالم