2777
2789
عنوان

آیا رفتارهای شوهر خواهرم با خواهرم نگران کننده نبست

| مشاهده متن کامل بحث + 10196 بازدید | 175 پست
نه خواهرم حتی بعداز یکسال هنوز حقوقشو نمیدونه چقدر

پس خواهرت مسخ ‌‌شده! 

عزیزم خواهر شما احتمالا کمبود محبت داره که با این اوضاع فجیع و خفت بار هنوز مونده باهاش

نرارید با این ازدواج کنه!

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
اگر ازدواج کنه باهاش خیلی باید بسازو لال و بیخیال باشه تا کارشون به طلاق نکشه وگرنه کسی که بد دهن و ...

دقیقا ازاینجور مردها باید همین استفاده را کردچون واقعا به درد همینجاکه گفتی میخورن

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونی من حرصم از کجاش گرفت؟ ک بااین همه ایرادی ک داره استارتر و خانوادش خوشحالم هستن ک خواهرشونو با ...

ما از اول هم مخالف بودیم ولی خودش خواست هنوزم میخوادش

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
پس خواهرت مسخ ‌‌شده!  عزیزم خواهر شما احتمالا کمبود محبت داره که با این اوضاع فجیع و خفت بار ه ...

وقتی خودش دوسش داره ما چیکار میتونیم کنیم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

[QUOTE=65118657]یاخدا انگار میگین همین ک زندس کافیه☹ دیگه شما ک خودت دلت برا خواهرت نمیسوزه مادیگه چی بگیم اخه شما ک ...[/QUOTEشاید من جون خودم شوهرم بهم کم زنگ میزنه این برداشتم باشه ولی حق باشماس ما هم خیلی خوشبین به آینده این ازدواج نیستیم 

[QUOTE=65118657]یاخدا انگار میگین همین ک زندس کافیه☹ دیگه شما ک خودت دلت برا خواهرت نمیسوزه مادیگه چ ...

مگه همه چی زنگ زدنه! کاش آدم باشه حالا محبت کردنش پیش کش ایشون آدم نیستن خواهرت حیفه با همچین ادم روانی و عیاشی ازدواج کنه

خدایا خودمو و نی نی مو سپردم دست خودت
مث شوهر منه ولی شوهر من عصبانی نمیشه زیاد.ولی کدوم دوس داشتن خواهر من؟مردی ک خیانت میکنه زنش و میخوا ...

همه این دخترا مال قبل ازدواج بوده الان با کسی رابطه نداره که

خود استارترم مشكل داره طرز فكرش مثلا سرويس گرون ميخره براش🔫😑

نه ولی خب به عنوان یه کار مثبتش خواستم بگم

عججججججب 

اقا شونصدتا دوس دختر داشته هیچ 

رابطه جنسی هم داشته 

الانم تو کار پیچوندن زنشه 

بعععععد لطف کرده قبول کرده ک زنش قبلا صیغه محرمیت داشته 😕😕😕😕

خواهرت و نمیدونم ولی من همچین کسی و نمیپذیرم حتی اگه سرتا پامو طلاکار کنه 😊

فکر کنم استارتر مسخرمون کرده!طرف بد دهنه!دست بزن داره!خیانتکار هم هست!غلطی هم نبوده که در مجردی نکرد ...

ببینید اره خیلی بددهن وای دست بزن یکبار بوده و خیانتم اسم دوست دختر دوران مجردیشو برده بوده و رابطه هاش همه مال مجردی بوده 

عججججججب  اقا شونصدتا دوس دختر داشته هیچ  رابطه جنسی هم داشته  الانم تو کار پیچوند ...

ما از این

البته عزیزم ما از این نظر میگیم رابطه داشته اول به خاطره گفتن ایم دختر دوم به خاطره اینکه خواهرم میگه تو پیام های قبلا یعنی مجردی پول واریز میکرده به کارت به خانمی سوم خودش البته با شوخی خنده گفته بود که من تو کار زدن پرده نبودم بلکه تو کار اپن بودم البته میگم با شوخی چون از این شوخی های مسخره زیاد داره حالا خدا عالم 

بامادرتون هم مشکل داره!فقط این یه گزینه رو کم داشت    

بله فکر میکنه مادرم دخالت میکنه و فحش بد که گفتم تو پستم به مادرم چند بار داده

عزیز من 5 ساله ازدواج کردم ،حدود یکسال و خورده ای قبلش محرم و عقد بودیم یک دهم این مسائل رو همسرم ند ...

مشاوره قبل عقد رفتن و حتی مشاور گفت نگاه هاش یکم شیطنتی آخه چشماش سبز و نگاهاش حالت زل زدن 

ب خواهرت بگو بروسرخونه زندگیت بعدمن تاپیک طلاقتو میخوام بزنم آخه خداعقل داده این یارو چی داره خواهرت ...

خدا نکنه به خدا ما هم همه ابنارو گفتیم بهش